Két hetes babával utaznátok 80km-t?
Egyik barátnőm, aki két
hete szült császármetszéssel, szeretne elmenni a hugáékhoz. Ott is aludna a babával. Ott van egy 9 éves és egy 2 éves gyermek. Én azt mondtam, hogy nem mennék még , majd csak 6 hetes kora után. De nem tetszett neki. Bár nekem még nincs gyerekem... Ti mennétek?
Egyrészt miért szólsz bele hogy ő mikor és hova megy, főleg úgy hogy gőzöd sincs róla, mivel még nem voltál abban a helyzetben. Én egy ilyen "barátnőt" rövid úton leépítenék, ilyenkor amúgy is egy csomó bizonytalanság van az emberben, nem kell egy "barátnő" aki még kívülről is ba..cogatja és megkérdőjelezi a
döntéseit.
Van akiknek a kórház ilyen távolságban van, ha nem messzebb (főleg amióta divat pesti magánkórházakban szülni) úgyhogy nagyon sokan 3 napos babával megtesznek hosszabb utat. Az hogy van egy 2 és egy 9 éves gyerek nem tudom miért releváns, rengeteg 2 hetes babának vannak testvérei, tudtommal nem szokták a szülők kitenni őket csak azért mert jön az újabb baba, az meg hogy hol alszik (vagy inkább nem alszik) az ember édes mindegy.
Attól hogy valaki szül nem kötelező bezárkóznia a saját lakásába az első 1,5 évre...
Ha ő úgy érzi, belefér neki, menjen.
A babának tökmindegy, hol van, ha az anyja vele van.
Nekem 2 héttel a császár után még nem volt komfortos autózni, mert zavarta a heget a biztonsági öv (használtam még övterelőt). Viszont nagyokat sétáltam már, mert az viszont jól esett.
Van akiknek a kórház ilyen távolságban van, ha nem messzebb (főleg amióta divat pesti magánkórházakban szülni)
Nem kell ehhez magánkórház, elég csak pl mohács, vagy szolnok környékén lakni, ahol épp nem működik a szülészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!