Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hetes babával utaznátok...

Két hetes babával utaznátok 80km-t?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm, aki két

hete szült császármetszéssel, szeretne elmenni a hugáékhoz. Ott is aludna a babával. Ott van egy 9 éves és egy 2 éves gyermek. Én azt mondtam, hogy nem mennék még , majd csak 6 hetes kora után. De nem tetszett neki. Bár nekem még nincs gyerekem... Ti mennétek?

2023. máj. 26. 22:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Énis mennék.nem nagy dolog..
2023. máj. 27. 01:01
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Egyrészt miért szólsz bele hogy ő mikor és hova megy, főleg úgy hogy gőzöd sincs róla, mivel még nem voltál abban a helyzetben. Én egy ilyen "barátnőt" rövid úton leépítenék, ilyenkor amúgy is egy csomó bizonytalanság van az emberben, nem kell egy "barátnő" aki még kívülről is ba..cogatja és megkérdőjelezi a

döntéseit.

Van akiknek a kórház ilyen távolságban van, ha nem messzebb (főleg amióta divat pesti magánkórházakban szülni) úgyhogy nagyon sokan 3 napos babával megtesznek hosszabb utat. Az hogy van egy 2 és egy 9 éves gyerek nem tudom miért releváns, rengeteg 2 hetes babának vannak testvérei, tudtommal nem szokták a szülők kitenni őket csak azért mert jön az újabb baba, az meg hogy hol alszik (vagy inkább nem alszik) az ember édes mindegy.

Attól hogy valaki szül nem kötelező bezárkóznia a saját lakásába az első 1,5 évre...

2023. máj. 27. 03:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék, de nem is szólnék bele abba, más megy-e.
2023. máj. 27. 05:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
80km azért nem a világ vége
2023. máj. 27. 06:16
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
220kmre él a család egy része és nem mobilis, simán mentünk. Unokatestvérem 100km-re bútorozott le az anyukájáékhoz ideiglenes, most a balatoni nyaralóban fognak hosszabb ideig lakni amikor meglesz a kisebbik. Nem mondom hogy a tengeren túlra elindulnék pici babával, de Magyarországon belül nem nagyon van hely, ahová ne lehetne menni akár egész picikével. Meg kell állni rendszeresen, de azért nem kell senkinek eldobnia magát mint a büdösbogár. Nyilván ha komplikáció van az más, de ha valaki jól regenerálódik, akkor nem kell túlizgulni.
2023. máj. 27. 07:15
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
1,5 hetesen utaztunk 250 km-t, 80 az tenyleg semmi. Az evnek ebben a szakaban meg mar lecsengoben vannak az iskolas-ovis virusok (amik miatt en alapbol varnek par hetet), ugyhogy ha menni akar, miert ne mehetne?
2023. máj. 27. 08:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő úgy érzi, belefér neki, menjen.

A babának tökmindegy, hol van, ha az anyja vele van.

Nekem 2 héttel a császár után még nem volt komfortos autózni, mert zavarta a heget a biztonsági öv (használtam még övterelőt). Viszont nagyokat sétáltam már, mert az viszont jól esett.

2023. máj. 27. 09:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Van akiknek a kórház ilyen távolságban van, ha nem messzebb (főleg amióta divat pesti magánkórházakban szülni)

Nem kell ehhez magánkórház, elég csak pl mohács, vagy szolnok környékén lakni, ahol épp nem működik a szülészet.

2023. máj. 27. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mentem is 3 hetessel, kifejezetten jó élmény volt. A lányom végigaludta az egészet, mindenki csodálkozott, hogy milyen "könnyű" baba. :D Nem volt az, de autózni szeretett.
2023. máj. 27. 09:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj vele, ha a baba szeret autózni. 80 km azért nem olyan rengeteg, nagy eséllyel végigalussza.
2023. máj. 27. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!