hete szült császármetszéssel, szeretne elmenni a hugáékhoz. Ott is aludna a babával. Ott van egy 9 éves és egy 2 éves gyermek. Én azt mondtam, hogy nem mennék még , majd csak 6 hetes kora után. De nem tetszett neki. Bár nekem még nincs gyerekem... Ti mennétek?
Ha ő ilyen jól érzi már magát,menjen. Nekem nem ment volna.
2023. máj. 26. 22:40
3/20 anonim válasza:
Nekem a gyerek 20 napos koràban kellett mennem egèsz napra. Orszàg màsik vègèbôl nagykövetsegre. Utólag csodàlkozom, hogy volt ilyenre merszem. Hüvelyi szülésem volt, sèrülès nélkül.
2023. máj. 26. 22:45
4/20 anonim válasza:
2 héttel császár után örültem,hogy lyuk van a sejhajamon,nemhogy utazgassak. De ő tudja.
2023. máj. 26. 22:57
5/20 anonim válasza:
Képtelen voltam rá még sokkal később is. De nekem a gyerek miatt se ment volna kellett idő míg kitapasztaltuk egymást.
De lehet neki nem első gyerek és tudja mit bír.
2023. máj. 26. 23:06
6/20 anonim válasza:
O dolga. De azert azt tudni kell, hogyha sokat pattog a gyermekagy alatt, akkor elegge megno a kockazata a mehsullyedesnek pl.
Hiaba erzi jol magat az ember, ez a 6 het nem veletlenul ennyi. 6 het alatt huzodik vissza a meh, gyogyul be a placenta helye, ami egy nagy seb, zarul be a mehszaj.
Ilyenkor pihenni kene, mar amennyire egy baba vagy esetleg tobb gyermek mellett lehet.
De fontos lenne, tenyleg.
2023. máj. 26. 23:12
7/20 anonim válasza:
Mi utaztunk ennyit két és fél hetes gyerekkel (temetésre), nem volt semmi gond.
2023. máj. 26. 23:13
8/20 anonim válasza:
Nem. De nem csak a távolság miatt nem
2023. máj. 26. 23:17
9/20 anonim válasza:
Biztos, hogy nem mennék a helyébe. Addig mig nincs semmi gond, nem tudja az ember elképzelni milyen az amikor rohan egy gyerekkel, és a percek óráknak tünnek mire elér a kórházhoz. Idegen közegben(nem a családodra értem) ha baj van (ne legyen) egy ilyen pici gyerekkel maga a rémálom. Nálunk 6 hónapos volt a legnagyobb mikor baj volt és 35 perc vezetésre voltam a Heim Páltól. Én vezettem és óráknak tünt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!