3 hónapos baba öltöztetése?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Teljesen elakadtam ,hogy mikor hogyan öltöztessem a kislányomat.
Mikor adhatok rá napozót,ujjatlant,zokni nélkül,rövidnaci??????
Minden tapasztalatot meghallgatnék.
2023. máj. 24. 12:22
1/6 anonim válasza:
Van már gyerek? Mert szerintem ha ott a baba és van valamilyen időjárás az ember könnyen kitalálja mit kell raadni. Én úgy oltoztettem ami rajtam is volt, ha nagyon meleg van napozó, vagy body, vagy már az sem ha meg van izzadva, melege van.
2/6 anonim válasza:
Amikor te trikóban és rövidnadrágban sem fázol, szerintem mehet a napozó meg a csupasz tappancs. Csak naptejezd, mert leég 20 perc alatt simán már most is.
3/6 anonim válasza:
2, 6 hónap alattit inkább ne naptejezze, még fizikaival se.
Inkább lenge hosszú ruházat, árnyékolás (de nem letakart babakocsi, járjon a levegő).
A duplagéz anyagok vagy a len nagyon jó.
4/6 anonim válasza:
#3 Az a legjobb, de valljuk be, hogy abból egy teljes ruhatárat berendezni azért elég drága. Sima vékony, fehér hosszúujjú bodyban az enyém újszülött korában is megfőtt, pedig délután 4-5 körül vittem sétálni. Később rengeteg nálunk a szúnyog.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Naptejet biztos hogy jasználnom kell mert sokat vagyunk úton napközben,nem szeretném ha gond lenne vele.
2023. máj. 24. 14:51
6/6 anonim válasza:
Takard be. Pl monello kánikula kiscsillaggal, textilpelenkával. De NE kenj rá semmit!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!