3 hónapos babát szórakoztatni kell?
3 hónapos a kislányom.
Egy ideje azt csinálja hogy evés után 20-30percet elnézelődik az ágyában.
Megy a forgó zenélő, azt nézegeti,néha már gagyarászik neki, néha a kezébe adom a csörgőt, de azt még nem sokáig fogja .
Ma volt itt a védőnő, és azt mondta, ezt ne hagyjam, mert ilyenkor unatkozik, ilyenkor is álljak mellette, foglalkoztassam.
Szerintetek?
Nem kell mindig szórakoztatni ha nem igényli. Fiamat én se szórakoztattam, nyafogással kezdte az unatkozást, akkor mentem oda.
Kislányom viszont babaként nem találta fel magát egy percig sem, 3 hónaposan az se volt jó ha mellette vagyok, mindig kézben kellett lennie. A védőnődnek vagy ilyen gyereke van (és irigy) vagy egyáltalán nincs neki...
A kislányom soha nem volt el magának babaként. Csak mikor már mászott és ült kezdett jobb lenni.
Két kezemet összetettem volna, ha elnézelődik 10 percet..
A védőnő szavait engedd el. Ha unatkozik a babád vagy inkább úgy mondanám, hogy rád vágyik (ilyenkor még az utóbbi van, nem tényleges unalom), akkor jelzi majd. Hangosan ;)
Nagyon köszi, akkor jól éreztem hogy megint hülyére vesz a védőnő.
Természetesen néha rákukkantok, meg ha jelez megyek, de tényleg jó kihasználni azt a kis időt egy mosogatásra, teregetésre, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!