Keszthelyi Larissza mellé milyen második nevet adtnátok?(Csalládi hagyomány)
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 22:22
1/20 anonim válasza:
Nem adnék másodikat. Ez a kacifántos név éppen kielégíti a feltűnési viszketegséget.
2/20 anonim válasza:
Épp elég különleges önmagában is, én sem adnék hozzá másodikat, ha muszáj lenne akkor pedig valami rövidebbet és egyszerűbbet pl. Éva, Diána, Tímea, Ivett.
3/20 harebell válasza:
Igazából én sem adnék, de ha mégis szeretnétek, szerintem is valami rövid és hagyományosabb illene. Éva, Ida, Dóra, Sára, Emma pl
4/20 anonim válasza:
Ha családi hagyomány, akkor az anyja vagy a nagyanyja nevét
5/20 anonim válasza:
Keszthelyi Larissza Henrietta
Így szép hosszú, arisztokratikus.
6/20 anonim válasza:
5!
Az. Hogy fog örülni a gyerek, amikor buntibol százszor kell majd leirnia
7/20 anonim válasza:
Filmeken kívül még sohasem hallottam olyanról, hogy valakit ilyesmivel büntetnének.
8/20 anonim válasza:
Anno amikor én suliba jártam, még volt ilyen - mondjuk nem vagyok mai gyerek.... De siman egy dolgozathoz is fel írni q nevét a lapokra...
10/20 anonim válasza:
Én nem adnék, túl hosszú lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!