Kloé, Írisz, vagy Larissza?
Figyelt kérdés
Most lesz kishugom, és anyumék ezek közül akarnak választani. Szerintetek? (Anyumat Andreának hivják, én pedig Kiara vagyok.)2017. febr. 1. 20:14
1/10 anonim válasza:
Írisz szép.
Larissza túl erőltetett, a Kloé meg felkapott lett.
2/10 anonim válasza:
szerintem az Irisz vagy a Larissza lenne jo valasztas ezek kozul, a Kloerol nekem a kloaka jut eszembe...
3/10 anonim válasza:
Nekem Larissza egy hianyos Klarissza. Masik ketto jobban tetszik. Az meg hogy felkapott egyaltalan nem szamit, 30-as korosztaly csupa Kriszta, Andi meg Monika, esetleg Ildi. 60-as meg Erzsi, Kati meg Teri.
5/10 anonim válasza:
A szüleid biztosan Kiss Endi rajongók :D
Egyébként én a vezetéknevet is figyelembe venném, anélkül nehéz okosat mondani.
7/10 anonim válasza:
Vezetéknévtől függ, de ezek közül az Íriszt választanám.
8/10 anonim válasza:
3-as, nem baj, ha valaki tucatnevet ad, de akkor ne lepődjön meg, ha a lánya a 10 Hanna, a 4. Kloé stb. Az, hogy 30 vagy 60 éve mi voltva divat, mindehy, mert az akkori divatnevek (Piroska, Lenke, Ildikó, Mária stb.) manapség annyira ritka a mostandág születetteknél, hogy egyáltalán nem hat tucatnévnek sem a saját, sem az előtte lévő korosztályban. Így legalább lenne egy ritkán adott, esetlegesen különleges neve, és mást nem nagyon hívnának ugy az oviban.
9/10 anonim válasza:
Írisz szép. Larissza nekem túl idegen, Kloét csúnyának találm magyar kisgyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!