3/8 anonim válasza:
hát ebben az összeállításban (bár a vezetéknevet nem írtad!) - így elég furin hangzik, bocsi....de amúgy lehet hogy jó..
pl. a furira:
Németh Larissza Éva nekem ez azért furi ,mert ha kimondod az első kettőt úgy szép...de az Éva elég kemény.. és olyan mintha csak odalenne tolva...
Pl. az okésra:
Tóth Larissza Éva - itt nem annyira látványos hiszen a vezetéknév is rövid így nem cseng rosszul...
szerintem függ hogy mi a vezetéknév!
4/8 anonim válasza:
Szerintem az Éva nagyon távol áll a Larisszától. Az Éva egy öreges név, a Larissza modern.
6/8 anonim válasza:
Az Éva nem tetszik , és ez manapság-sajnos- már olyan névnek számít amiért csúfolhatják is (mint pl: Gizella, Rózsika)
A Larissza viszont tetszik.
De így egyben a két név elég fura...
7/8 anonim válasza:
Utolsó.. Én még sosem hallottam olyat hogy valakit a normális neve miatt csúfoltak. Viszont ismerek jópár "divatosabb nevet" amik miatt nem egyszer jöttek sírva a gyerekek az orvosi szobába. De egy Éva, Gizella, vagy Rózsika sem volt közöttük. Viszont Dzsenifer, Dzsoki, Apolló már nem egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!