Milyen gyakran vehetik fel a babát mások ?
Mit keresnek ott annyit a nagyszülők, hogy ezt már megint kérdezed?
Anyád nyakán éltek és ezért formál több jogot a babára, mint az anyja?
Vakard már össze a tökeidet és állj ki a saját! családod mellett, te lúzer!
Legalább ne tagadd le, hogy a több kérdésed is volt már a témát illetően, a egyik történetesen tegnap. Az írásképed ennél árulkodóbb nem is lehetne, egy az egyben egyezik a másik kérdésekben lévővel, a napnál is világosabb, hogy ugyanaz az ember írta őket.
Még mindig a feleségednek van igaza, helyedben örülnék, hogy még nem küldte el anyámat a francba az állandó nyomulásával együtt, én már biztos meg tettem volna!
Kérdező, én is emlékszem mindkét korábbi kérdésedre, és mindkét alkalommal valahol egyetértettem veled, de te egyszer sem válaszoltál arra a kérdésre, milyen gyakorisággal mennek a nagyszülők?
Mert nem mindegy, hogy heti 1-2 alkalommal benéznek fél órára és akkor ennyin hisztizik a feleséged, vagy naponta odajárnak és ez a baja. Ezt tisztázd első körben, mert fontos tényező.
Én egyébként sosem csináltam ebből problémát, bár nálunn csak a férjem szülei vannak képben, velük heti 1-2 alkalommal találkoztunk, és annyit dajkálták a gyereket, amennyit akarták. Ha aludt, nyilván nem vették fel, nem verték fel, de ha ébren volt, én sosem agonizáltam ezen, mint itt egyesek, hogy úristen, nehogy felvegye már a nagyszülő 5 percre az unokáját, szerintem ez a normális, nem azok a kérdések, ahol írják, hogy 3 hónap alatt egyszer sem látogatták meg az unokát a nagyszülők.
De mivel a nők alapvetően ellenségesek általában az anyósukkal, itt úgyis csak olyan választ fogsz kapni, ahol téged ekéznek. Pedig elmondtam korábban is, hogy ne itt legyen nagy szád, hanem otthon emeld fel a saját gyerekedet és add anyád kezébe, ha akarod, nem kell az engedélyére várnod, mert a gyerek nem a feleséged tulajdona.
Csak azért válaszold meg, milyen gyakoriságról van szó, mert mondom, nem mindegy.
"Az enyémben nem kell főzőcskéznie anyósnak."
Ez korrekt, de azért megjegyzem, az első kérdésében azt is leírta, hogy a felesége anyja is ugyanannyit ott van, odajár és neki megengedi a felesége a babusgatást, etetést, csak az anyósnak nem.
Nem tudom, ezt niért hagyják ki sokan a képletből, akik eredetileg az első kérdést is olvasták. A kérdező is mondhatná, minek jár oda folyton 2 hónapos csecsemő mellé az anyósa, lehet, hogy ez meg neki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!