Milyen gyakran vehetik fel a babát mások ?
Nyilván amikor alszik, akkor ne kapkodja fel senki mert én sem teszem.
De ha fent van, akkor nyugodtan dajkálhatják, mert egy gyereknek csak jó, ha minél többen szeretik és a gyerek amúgy is kimutatja, ha ez valamiért nem tetszik neki.
Hát akkor te megengeded es ezt a feleségeddel megbeszéled. Miért hiszed azt, kommunikació helyett majd egy harmadik kerdes itt megoldja, hogy anyád kevesli, amennyit foghatja a csecsemőt?
Amúgy nálunk senki nem kapkodja fel. Ha a kezemben van, megkerdik, megkaphatják-e egy kicsit. De ha fekve elvan, föléhajolnak, jatszanak vele. Komolyan nem ertem, minek stresszeled ezzel a feleségedet, a baba nem arra van, hogy anyád jól erezze magat.
már megint te vagy az? röviden azoknak akiknek még nem volt szerencséjük hozzád: anyósnak nem elég, hogy etetheti és altathatja a babát, folyamatosan bszogatni szeretné, mert ha a gyerek éppen csak békésen fekszik a helyén és jól érzi magát, az kérdező anyjának nem elég szórakoztató.
megmondtuk már neked, nem halna bele az öreglány ha néha kicsit csak hagyná létezni a gyereket meg az anyját is. nyugtasd már le, vagy vegyél neki kutyát, ha valamit folyamatosan abajgatni kell.
Olvasd el a hányszor vehetjük fel a babát? című illemkönyvet. Gondolom abban le van írva, hogy milyen magasra, mellkastól hány centire, reggel hányszor, délben hányszor lehet...
🙄🤦🏼♀️
A feleséged birtoklási vágyban szenved, aminek az oka féltékeny alaptermészet és a kiváltó oka önértékelési zavarok.
Szerintem ez a tulajdonsága nem most alakult ki, a gyerek előtt is ilyen volt, csak akkor te voltál a célszemély.
Nem tudom mit lehet tenni az ilyennel, talán beszélgess el vele és próbálj az értelmére hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!