Az én babám miért eszik kevesebbet mint az átlag?
Kisebb a súlya is, alig nő, viszont olyan aktív és erős..mindent csinál amit egy átlag 8 hónaposnak kell (kapaszkodva áll, mászik). Én sem vagyok egy telt alkat.
Néztem mennyit esznek a 8 hósak, hát nagyot neztem, egyszerre 2 deci főzi többször is.. az enyém annyit nem eszik, de tejmennyiséget sem iszik meg annyit. Egyébként adok folyadékot napközben neki, nincs kiszáradva, kutacs sincs beesve. Csak azt nem tudom az enyém miért csak ekkora baba? Egyébkén 70 centi, majdnem 7 és fél kg
Hogyhogy miert ?
Mert minden ember mas !
(felnott nonek ezt magyarazni kell??)
Te is annyit eszel mint a szomszedban Kisguci Illesne?
8 hónapos a fiam 5x eszik egy nap. Reggelire szoptatom, tízóraira egy nagy üveges bébiételt eszik, utána még 2x 120 ml tápszert szoktam bekeverni de sokszor nem issza meg. Az utolsó etetésre kap 150 ml tápszert meg előtte szoptatom is. Az utolsót meg szokta enni kivéve ha belealszik.
74es ruhát hord és legutóbb 8 kg alatt volt valamennyivel. Ránézésre nem husi, pont arányosnak mondanám. Doki se mondta hogy bármi baj lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!