Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én babám miért eszik...

Az én babám miért eszik kevesebbet mint az átlag?

Figyelt kérdés

Kisebb a súlya is, alig nő, viszont olyan aktív és erős..mindent csinál amit egy átlag 8 hónaposnak kell (kapaszkodva áll, mászik). Én sem vagyok egy telt alkat.

Néztem mennyit esznek a 8 hósak, hát nagyot neztem, egyszerre 2 deci főzi többször is.. az enyém annyit nem eszik, de tejmennyiséget sem iszik meg annyit. Egyébként adok folyadékot napközben neki, nincs kiszáradva, kutacs sincs beesve. Csak azt nem tudom az enyém miért csak ekkora baba? Egyébkén 70 centi, majdnem 7 és fél kg

2023. máj. 12. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Hogyhogy miert ?

Mert minden ember mas !

(felnott nonek ezt magyarazni kell??)

Te is annyit eszel mint a szomszedban Kisguci Illesne?

2023. máj. 12. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:

8 hónapos a fiam 5x eszik egy nap. Reggelire szoptatom, tízóraira egy nagy üveges bébiételt eszik, utána még 2x 120 ml tápszert szoktam bekeverni de sokszor nem issza meg. Az utolsó etetésre kap 150 ml tápszert meg előtte szoptatom is. Az utolsót meg szokta enni kivéve ha belealszik.

74es ruhát hord és legutóbb 8 kg alatt volt valamennyivel. Ránézésre nem husi, pont arányosnak mondanám. Doki se mondta hogy bármi baj lenne vele.

2023. máj. 12. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor nem tudom a mi donkink miért mondja hogy kevés tejet iszik.. :)
2023. máj. 12. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én babámmak csak egy combján 4 hurka van, mégis 140 ml tápszereket iszik, éjszaka sem eszik már, hozzátáplálásból meg épp csak kóstolgat, még 100 ml-t sem evett soha, nem hogy 200-at. Akár kövér baba is működhet ennyi ennivalóval, nagyon alkati kérdés. :)
2023. máj. 12. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy évesen volt ennyi kg a lányom. Tudod, nagy divat most tömni a gyerekeket, aztán meg csodálkoznak, hogy nagyobb korában, esetleg felnőttként miért nem képes a saját teste jelzéseire hallgatni. Egyen amennyi jólesik neki, ha amúgy aktív és jókedvű. Lemozogja, azért nem olyan pufók.
2023. máj. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!