Az én babám miért eszik kevesebbet mint az átlag?
Kisebb a súlya is, alig nő, viszont olyan aktív és erős..mindent csinál amit egy átlag 8 hónaposnak kell (kapaszkodva áll, mászik). Én sem vagyok egy telt alkat.
Néztem mennyit esznek a 8 hósak, hát nagyot neztem, egyszerre 2 deci főzi többször is.. az enyém annyit nem eszik, de tejmennyiséget sem iszik meg annyit. Egyébként adok folyadékot napközben neki, nincs kiszáradva, kutacs sincs beesve. Csak azt nem tudom az enyém miért csak ekkora baba? Egyébkén 70 centi, majdnem 7 és fél kg
Mit szólnál, ha NEKED kellene annyit enni, mint a szomszéd kétméteres kömüvesnek?
Az emberek nem normára készülnek, ha a babád jól fejlödik, jókedvü, egészséges, akkor örülj neki.
Másrészt az ilyen postok többsége nem igaz, csak be akarja bizonyítani a szülö, hogy ö meg a gyereke mindenkinél jobb
Az hogy kinek mennyi ételre van szüksége az teljesen személyfüggő. Akinek gyors az anyagcserélye az lehet hogy háromszor annyit is megeszik mint a te babád mert neki az a normális de valakinek meg hez ha csak feleannyit.
Amúgy abban is van igazság amit a második válaszoló írt az ilyen postokról.
Nem olvassa az ajánlásokat🤷♀️
Nyugi, tudja ő, mennyi tápanyagra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!