Orrszívózás szabályai'? Ti mikor kezdtétek?
Most olvastam hogy már az első perctől lehetett/kellett volna. Na hát én erről nem hallottam, nem tudtam. Illetve hogy előtte be kell neki fúlyni orrspray-el. Erről sem tudtam. Tehát az első szívást 1,5 hósan csináltam neki, de nem fújtam be semmit.
Tudom, azért kell befújni hogy fellazítsa a váladékot, de az sem baj ha az elmarad nem?
Milyen gyakran kell szívni nekik ha egészségesek és ha náthásak?
Szükség szerint kell használni, ennyi a "szabály", nincs se minimum, se maximum, ahogy egy felnőttnél sem, hogy hányszor fújhat orrot náthásan. Nem kötelező a tengervizes orrspray, csak hatékonyabb vele az orrszívás.
Miért kéne egészségesen orrot szívni?
3 hónaposan szívtam először, mert náthás lett. Első babás anyaként teljesen kétségbeestem, így beszéltem a dokival, ő mondott el minden ilyen hasznos tippet. Azóta egyszer volt beteg 7 hónapos kora körül.
Ha egészséges miért szívogatnám az orrát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!