Hogyan akasszam le az anyósomat magunkrol?

Miért kéri vissza, talán ő akarja hordani? :-) Viccet félretéve azt gondolom, hogy mindenképpen a párodnak kéne beszélnie komolyan és határozottan az anyjával. Más megoldást nem látok mint őszintén megmondani, hogy ne üsse bele az orrát a dolgaitokba. Az pedig, hogy ki mennyit keres/kap nem tartozik rá, ezt tudatni kell vele.
Az én anyukám is egy kicsit olyan "dirigálós", de bármennyire szeretem és tudom, hogy jót akar - leállítom. Tudom, hogy nagyon idegesítő tud lenni! Most azt találta ki, hogy a 9 hós kisfiam miért nem szobatiszta még?? miért nem szól, hogy kakilnia kell?? Én őszintén elmondtam anyunak a véleményemet a témáról, és ha nagyon idegesített, elbúcsúztam és letettem a telefont. Sajnos, aki ilyen természetű sohasem fog megváltozni, de lehet javítani a helyzeten! Sok sikert!

Húú, nagyon sajnálom, hogy ilyen anyósod van. Én már régrn összevesztem volna vele. De igaza van az előttem szólónak,: párodnak kellene beszélni vele, határozottan és ha nem elég egyszer akkor akár többször is.
Az én anyósom sem piskóta, de én már az elején leállítottam, ha nem tetszett valami akkor olyan stílusban szóltam neki vissza hogy észrevegye nem kell beleszólni a dolgainkba. És párom is beszélt velük, hogy merre hány méter és kinek mi a dolga helye.
Remélem érthető voltam.
Csak kitartást tudok kívánni, nem egyszerű az tuti. De szerintem korrigálható.
1 válaszolómnak!A mamám mondta,h.az még korán van!Ráérsz még rászoktatni a szobatisztaságra!Kérdezd meg anyudtol,.h.a fogát ne tanulja meg mosni?!:)Én is azt mondom,h.ráérsz még!
2 válaszolómnak!Nem azért aggódik,h.nekünk legyen hanem azért,h.lehúzzon minket!
a párom hiába szól rá nem zavartatja magát!Meg Ő csak vasárnap lehet ithol velünk!Többi napokon dolgozik!Nem látja mi van ithol.Még aludni sem jár haza!Ha ithol van kiáll mellettünk és leállítja!Akkor nem is piszkál csak ha mi magunk vagyunk!
Köszönöm kedvességeteket,segítségeteket!Mindenkinek kitartást és Boldog Új Évet Kívánok!

Hogyan? Egyszerű: kerek-perec közöld vele, hogy vegyen vissza, vagy ha nem tetszik a rendszer, nem muszáj beszélnetek sem egymással. Különben is ki ő neked? Anyósod=senkid, és semmi köze a magánéletetekhez. Nem hozzá mentél, hanem a fiához. Tapasztalatból mondom ne finomkodj, mert az ilyen "mindenlébenkanál" anyósokat csak durván lehet leállítani.Sajna az enyém is ilyen, és utálom amit közöltem is vele. Azóta takarékra állította magát.
2 hós kisfiú anyukája

Tudjátok hogy volna jó az anyós?
"ha porhanyós"!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kitartást akkkor nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!