Mit tegyek, hogy ne érezzem irritálónak az anyósomat?
Olvasva soraidat azt gondolnám, hogy egy az anyósunk:)))
Köztünk 30 km van, de ha telefonon beszélünk és meghallja az unokája hangját, ő már akkor is tudja, hogy mi baja van! Biztos éhes, álmos, pisis, a legidegesítőbb számomra, mikor azt mondja a gyerekemre, hogy: minek nyávog. Legszívesebben .... csinálnék vele! Csak mint sorstárs, türelmet kívánok neked! Már én is megpróbáltam finoman közölni vele, hogy az én gyerekem én ismerem, de egyik fülén be, a másikon ki. Nálunk még az sincs, hogy az én anyukám lenne velünk, mert én még gyerek voltam, mikor meghalt. Így nincs másik nagyi, akire féltékenynek kellene lennie! KITARTÁS ÉS TÜRELEM!!!!!!!!!
Nem kötekedésből, de szerintem tök szerencsés vagy, hogy ilyen anyósod van!
A narancslével meg a talpmegtámasztással igaza van! (mellesleg)
Ezek nem nagy dolgok! Gondolj arra, hogy tudtok rá számítani, szereti az unokáját, neked is akar szabadidőt, legfeljebb a stílusa nem tetszik,d e majd fogsz ennek még örülni, hogy tudod kire bízni a gyereket. Lehet, hogy Édesanyádékra is tudod, de lehet, hogy egyszer erre is szorulsz majd. Koncentrálja jóra, hogy mi a jó a kapcsolatotokban, a lényeg, hogy a fiad szeresse a nagyiját, ami meg nagyon idegesít, azt kérd meg a férjedet, hogy lépjen közbe, ha neked nehezedre esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!