Ha az én babám utál hason lenni, honnan fogom tudni hogy fordulni akar? 3 honapos.
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 22:25
1/7 anonim válasza:
eleinte minden baba utál hason lenni, hiszen elég nehéz a fejüket tartaniuk amíg nincs edzett hátizmuk. Próbálj meg vele egy síkban feküdni szembe és szórakoztatsd így, majd megszokja ...
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem mindkét fiam utált hason lenni. Persze azért le szoktam őket tenni,úgy is. Ha fordulni akar, hamar észreveszed. Pikk-pakk rájön miként szabaduljon a számára kellemetlen helyzetből. :) Kinyomja magát és elkezdi oldalra tenni a fejét aztán átfordul. Egyre ügyesebb lesz, csak mikor jó a kedve, nem nyűgös és ott vagy vele tedd hasra, amíg bírja.
3/7 anonim válasza:
a legtöbb baba utál hason, de azért mégiscsak szoktatni kellene hozzá, mert úgy erősödik a nyaka, az pedig minden mozgás alapja. Szerintem kezdd el, kis időkkel és lassacskán emeld az időt, amit hason tölt. Hidd el, meg fogja szeretni!
4/7 anonim válasza:
Az én kislányom is utált hason a dokinő azt mondta,minden etetés elött 5-10percre forditsam meg.Tehát utált hason lenni és mégis hamar gyönyörűen megtanult forogni.
5/7 anonim válasza:
Enyém is utálta, nem erőltettem, csak naponta 5-10 percre, amíg nem kezdett el nyekeregni miatta. De a forgás szerintem nem a "hasonfekvési vágyból" indul ki, nagyon ügyesen, ösztönösen elkezdett forogni. Először csak hasra, és mivel azt utálta, így szinte azonnal nyekergett is, hogy fordítsam vissza. Aztán rögtön megint hason volt.
6/7 anonim válasza:
Az én babám is utálta,hasra tettük és már ordított is.Féltem is,hogy baj lesz,mert nem emelte a fejét sem hason,meg meg se próbálta kinyomni magát,csak sírt keservesen.
Most már 4 hónapos,ugyanúgy nem fekszik hason,de már odáig eljutottunk,hogy ha hasra teszem,rögtön el kezd erőlködni és megfordul.Így megnyugodtam,mindennap egy kicsit hason van,de változatlanul nem szereti,de legalább megfordul magától:)
7/7 anonim válasza:
Enyém is utálta világéletében, most viszont szinte már csak hason alszik. 13 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!