Baj, hogy a 7 hónapos kisbabám nem akar hasról hátra fordulni?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Az utolsó két válaszadónak írnám, hogy ez fejlődési fázis igazából nem azért aggaszt, mert félek, hogy vajon megtanul-e járni vagy hasonló, hanem a motorikus készségek fejlődésére nagy hatással van és állítólag egy ilyen mozgásfejlődési lépcső kimaradása később mutatkozik meg, iskoláskorban, tanulási és koncentrációs problémák formájában.
Nem akarok megijeszteni senki, de én ezt olvastam és nem tudom hogy van-e benne igazság. Ezért aggódom és tettem fel a kérdést.
Van már egy 2 éves lányom is és vele hasonló problémák voltak, őt is nagyon sokat kellett forgatnom és utált hason lenni, de aztán egyszer csak ráérzett, hogy hogy kell és utána már nem volt gond. Viszont második kislányomnál nem jön be ez a forgatásos módszer. Egyébként ő nem egy nagy baba, 7 hónapos létére csak 7 kiló, úgyhogy biztos hogy nem emiatt van. Egyszerűen a technikára nem bír ráérezni, nem tudom rávezetni...
De ha ilyen sokan vagyunk ezzel, annyira nagy baj csak nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!