Kisbabám 4 és fél hónapos és mióta hasra tud fordulni, de hátra még nem azóta éjjel 5 x is felébred sírva, hogy nem tud visszafordulni, mit csináljak vele?
Hogyan alakítsam a napirendjét,mert ugye a reggeli eslő etetés időpontjától is függ hogyan alakul a nap!
Segítsetek,szerintem már 4 óránként enne.
Bocs, de nem értem az összefüggést...
Nyilván, ha sír, akkor vissza kell fordítanod, amíg meg nem tanulja magától, hogy kell.
A napirend hogy jön ehhez?
És ez így is marad egy darabig. Mármint amit a főkérdésben kérdeztél. Nekünk kb. egy hónap telt el, mire magától visszafordult, addig forgattam, mert nem szeretett hason lenni.
A második kérdésednek szerintem nincs köze a főkérdéshez. Ezt te magadnak kell tudnod, hogy mennyire éhes a babád. Ha te úgy érzed, elég 4 óránként, akkor tedd azt.
Nálunk reggel kb. ugyanakkor (8 körül) eszik először (6 hónapos)tápszert. 10 körül kap gyümölcsöt. Délben főzeléket eszik, kettő körül krémtúró, puding, ami éppen van itthon, délután 4-5 óra felé tejpép, este 7-8 óra körül, mikor hogy bírja, fürdés után jó éjszakát tápszer.
Pár napja ébred éjszaka is, akkor vagy teáztatom, ha nem elég neki (nem alszik vissza), akkor kap tápszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!