Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hőmérőzésnek azonnal kell,...

A hőmérőzésnek azonnal kell, hogy legyen "eredménye" vagy lehet, hogy csak később?

Figyelt kérdés
3 hetes kisfiam kb. 4 órája folyamatosan sír. Nem éhes, mert nem kell neki sem a cici, sem a tápszer (sajnos kevés a tejem), vizet sem kér. Tisztába tettem, pisi volt, de más nem. Nem hiszem, hogy a hasa fáj, mert pukizni tud rendesen és nem is húzza magát össze, mint amikor erőlködik. Láza nincs. Biztos, hogy álmos, mert nagyokat ásít, de max. 5-10 percekre szunnyad csak el, és akkor is nyugtalanul alszik. Már csak arra tudtam gondolni, hogy esetleg nem tud kakilni, így kb. 20 perce meghőmérőztem, de nincs eredmény, igaz, reggel tele volt a pelus. Teljesen tanácstalan vagyok.
2008. dec. 29. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha volt keki akkor ne hőmérőzd szegényt...akkor most csak front van jön a hideg, vidd ki vagy 5 percre jól felöltöztetve ott elalszik s betolod lakásba vissza
2008. dec. 29. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
nem keki, hanem kaki:)
2008. dec. 29. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet annyira fáradt hogy nem tud elaludni. Jól öltöztesd fel és vidd ki a levegőre, az majd elnyomja.

Bár szerintem már azóta kivitted. :)

2008. dec. 29. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szabad rögtön hőmérőzni, sőt egyáltalán nem ajánlják mert hamar hozzászokhat a kis szervezete, és ezután csak "segítséggel" fog tudni kakilni! Ráadásul reggel kakilt, biztos nem az a baja. Biztos az időjárás miatt nyugtalan, egy séta csodákra képes...
2008. dec. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!