Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól alszik el teljesen...

Mikortól alszik el teljesen egyedül a babád, hogy nem vagy mellette?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 17:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szoktatás kérdése. Még nincs 3 hónapos, de már elalszik egyedül. Egy 10 percig nyüglődik, nyüsszög, aztán alvás. És ne irja senki, hogy nem is igaz. Nem irnám, higgyétek el. Persze, ha nagyon fáradt vagy nyügös, akkor altatnom kell.
2010. okt. 9. 17:30
 2/16 anonim ***** válasza:
szerintem is gyerek függő, meg attól is függ milyen napja van. az én két hónapos babám, van hogy 10 perc alatt bealszik az ágyában (ez a ritább), de van hogy két órát nyüsszög, izeg-mozog, akkor ott kell lenni, mert mindig kiköpi a cumit én meg dugdosom vissza a szájába. De ki nem veszem, nem beszélgetünk, csak várok hogy elaludjon
2010. okt. 9. 17:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Fél éveas koráig az enyémet se kellett soha altatni. betettem az ágyába, kis ideig "beszélgetett" a forgón lévő állatkáknak, aztán szépen elaludt... Na, azóta megtanult forogni, felülni, felállni!, azóta bizony őt altatni kell.. Nem kell nagy dologra gondolni, melléfeküdtem és 5 perc múlva már aludt/alszik is. tehát hogy 3-4 hónaposan magától alszik egy kisbaba, nem az anyuka érdeme, nem szoktatás kérdése, csupán a baba jó természetének köszönhető.. Írom ezt az alapján, hogy a pici a 4. babám :)
2010. okt. 9. 18:55
 4/16 anonim ***** válasza:

Kisfiamat hat hónapos koráig ölben ringatva altattuk, aztán hirtelen hízott és nagyon nehéz lett ezért úgy döntöttünk megpróbáljuk letenni hátha... És sikerült! Azóta magától alszik el, kap egy pár perces mesét, vagy altatót egy-két jóéjt puszikát és csucsul a Vili báránykájával.

18 hónapos kisfiú anyukája

2010. okt. 9. 19:23
 5/16 anonim ***** válasza:

az első válaszolóval teljesen egyetértek :)

a lányom 2 hónapos kora óta csak egyedül tud elaludni, ha van az ágya mellett valaki, akkor felpörög, játsza magát, ha már álmos elfekszik, tea és már alszik is az oroszlánjával, de amig lát minket addig egyáltalán nem alszik

2010. okt. 9. 19:35
 6/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első és utolsó válaszolóhoz, mi most vagyunk 3 hónaposak és 1 hónapos kora óta egyedül alszik este is és napközben is. Elálmosodik, hasra fordítom, kicsit mocorog mikor kiesik a cumikája akkor sír odaadom és semmi többet nem kell mellette lennem. Persze ha túl sok inger éri vagy fáj valamije nekem is kézbe kell ringatnom és járkálnom vele de az nagyon ritka. Viszont ha elalszik így és beteszem a kiságyába nyugodtan alszik tovább.
2010. okt. 9. 19:44
 7/16 Brigitta04 ***** válasza:

Szia,sziasztok.

Kisfiam 4 hónapos és én nagyon szerencsés vagyok vele!Másfél hónapos kora óta átalusza az éjszakát és talán ha tíz alkalommal ha altatni kellett.Nem mondom van amikor többet kell bemennem hozzá de alapvetöen leteszem az ágyba és elalszik magátol.

2010. okt. 9. 19:50
 8/16 anonim ***** válasza:
4 hónapos, és egyedül alszik el. Ez abszolút szoktatás kérdése szerintem. Az elején néha legefüdtem mellé én is, de abból soha nem lett alvás, Vagy játszani akart, vagy sírni kezdett, mikor kimentem a szobából. Úgy hogy most fürcsi után beteszem az ágyába, bekapcsolom neki a zenét, még dumál egy kicsit a macikkal (most meg éppen gargarizál :) ) és aztán belealszik.
2010. okt. 9. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:
legefüdtem = lefeküdtem
2010. okt. 9. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:
8 hós és még soha nem aludt el egyedül. Szerintem baba függő ez is, mint még annyi minden. Mostmár, hogy ül, áll, mászik, már nem is tudom megcsinálni, hogy mellé fekszem és hasonlók. Én a kiváráson vagyok, többen írták már, hogy egy idő után már nem igényelte az altatást.
2010. okt. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!