Szerintetek a Zsazsa név szép?
Ez egy becenév. Zsanett, vagy Zsuzsanna, van Zsanina becézése.
Amúgy nekem ilyen "vagánykodós öregnénis" hangzása van úgy önmagában a Zsazsa becézésnek, szóval nem túlzottan jó.
Zsanett-et amúgy Zsani, Zsana, Netti --ilyesmi neveken becézném.
Zsuzsannát Zsana, Zsanna
Zsanina Zsani, Zsana, Nina
*bocsi, ha valakit megbántottam,és nem gondoltam konkrét személyre, de eszembe jutott, de mindenkitől elvonatkoztatva is ez a véleményem a névről. Tehát, ez nem befolyásolt, magának a névnek a hangulata olyan.
Mintha egy idős néni vagánykodni próbálna, de tinisen, és egyáltalán nem áll jól neki. Tehát úgy valahogy nem önazonos, nem illik hozzá ez a név már, hogy egy random idős néni pl viseli, és próbál úgy vagánykodni , mint a fiatalok, de ez már egy idős néninek, akihez én képzelem ezt a nevet, akire asszociálok; már nem áll jól ez a vagánykodás. Olyan zavaró is, hogyha megpróbálja. Szóval nekem magának a névnek a hangulata ilyen "zavaró". Szóval mintha egy idős néni próbálna vagánykodni.
*Amúgy, most, hogy így belegondolok, általános iskolámban alattunk lévő évfolyamnak volt egy olyan tanítónénije, hogy Zsazsa néni. Őrajta valahogy nem éreztem ezt; amire asszociálok a névről, de szóval magának a névnek a hangulata ilyen. Amúgy, egy kedves, aranyos, öreg néniről van szó. Meg ugye még egy híres Zsazsa is eszembe jutott, neki nem ismerem a személyiségét.
Szóval nekem alapból a névnek a hangulata az, ami nem tetszik; a Zsazsákkal (semmilyen Zsazsával se) nincs bajom. ♥ Az a néni tutkó nagyon aranyos volt, a híres Zsazsának még nem ismerem a személyiségét.
Szóval , amire asszociálok erről a névről, hogy "menősködni akar valaki, de nem áll jól" neki
Tehát ez zavar engem ebben a névben. ♥ ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!