Újszülöttnek leggings?
Figyelt kérdés
Egy hosszú ujjú bodyval rá lehet adni pár napos babára kényelmes leggingset? Olyat ami elég magasderekú nem a koldok vonalában van.
Sokan azt mondják, amíg a koldokcsonk nem esik le nem szabad.
2023. ápr. 25. 17:59
11/14 anonim válasza:
Body+ nadrág újszülött kora óta, csak estére kap rugit az a pizsamája. Olyan nadrágot használok ami ilyen leggingsszerű, illetve olyat ami a pocakjára is feljön, nem szorítja kényelmes, puha anyag. Sokkal jobban is mozog benne, mint egy rugiban, a pelenkázás is egyszerűbb Nekem.
12/14 anonim válasza:
Véleményem szerint nem egészséges "feszülős" ruhát adni kisgyerekre, mert nem fejlődik normálisan, nem kell itt sokra gondolni, egy megfelelő méretű harisnya vagy leggings is elég hozzá, hogy bajt okozzon.
13/14 anonim válasza:
11es vagyok, nem tudom láttál-e már babanadrágot, de normál esetben egy laza puha pamut anyag aminek még a dereka sem szoros, belinkelem mire gondolok, nos ebben semmi szoros sincs sokkal lazábban mozog egy ilyenben és egy bodyban,mint egy rugdalózóban, főleg ha a rugdalózó kicsit már kisebb vagy nagyobb, mint a baba.
14/14 anonim válasza:
leggingsről írtam, nem nadrágról !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!