Westendben található Next üzletben milyen árban vannak kb. a babának való leggingsek, felsők, rugik?
Szerintem ahhoz képest, hogy milyen gyorsan kinövik, mocskos drága. :)
Én sóher vagyok ahhoz, hogy pl. egy farmer ruciért 5-6000 Ft.ot adjak. pedig gyönyörűek, imádom a Next ruhákat. De inkább használtan szoktam venni.
Pedig sokan vásárolnak ott.
Viszont ha úgyis arra jársz, benézni érdemes, max nem veszel semmit. :)
Én is készülök, szintén vidékről, mert imádom a Next cuccokat, kíváncsi vagyok, milyen nem turiban :)))))
Csak egy tipp, hogy ha már úgyis itt jártok, érdemes inkább az itteni turikat megnézni, mert én elég sok Next cuccot guberáltam a kicsiknek, egyiken se látszott a használat, sőt csomó olyat is találtam, amin még az eredeti címke is ott lógott. Mindezt a bolti ár töredékéért természetesen. A legdrágább egy rugdalózó szett volt, 2 db 1800 Ft.
Persze azzal nem vesztetek semmit, ha megnézitek az üzletet, de horrorisztikus árakra lehet számítani.
Szia!
Én voltam múlt héten, olyan hatalmas leárazást babaruhákban én sem tapasztaltam.. Egy kis rózsaszín együttest vette, (felső+pici leggings) és az volt 5600 Ft
Köszi mindenkinek :-)
5600 Ft egy együttes, hát akkor nagyjából jól tippeltem. Csak 1-2 darabot vennék, az még belefér a költségvetésbe :-)
Köszi de turi itt is van szuper, itt is vannak címkés ruhák és nextet is vettem. Mondjuk most a párom is jönne, őt meg egy turiba berángatni... :-DDD hát gondolhatjátok.
Na, elmegyek , most már eldöntöttem, és megírom az árakat hátha mást is érdekel. 2 hét múlva lesz aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!