Mennyi pénzért "dolgozik" Geréb Ágnes?
köszönöm kedves kérdező!
nem is szeretnék senkit meggyőzni, csak kérdeztétek, hogy miért, én meg válaszoltam. eszem ágában sincs senkit meggyőzni, aki nem kérdez rá, annak nem is szoktam reklámozni, hogy itthon szültem.
a dolgozós-stramm anyás-nyavalygós témát meg pont az egyik válaszoló hozta fel, én csak reagáltam rá.
én el tudom képzelni, hogy a vérzékeny kismama olyan állapotban volt, hogy az életmentésével foglalkoztak, nem a telefonnal, az apa meg nyilván pánikba esett. de nem voltam ott, nem tudom mi volt.
ő egyébként sem szülészként megy egy szüléshezt, hanem bábaként, hiszen eltiltották szakmája gyakorlásától. otthon szülni egyyébként nem tiltott, a törvény szerint a szülő nő megválaszthatja a szülés helyszínét. és az otthonszülés kísérése sem törvényellenes, csak az orvosi kamara nem támogatja. a kamarai tagság pedig úgy tudom, az orvosi engedélyhez elengedhetetlen, zgyanúgy, mint az ügyvédeknél például.
pont az ellenkezőjét írtam, mint amit te értettél ki belőle, idézem magam: "nyilván nem azt akarom mondani, hogy jogom van megölni, mert nincs". remélem, így már világos. és valóban én döntök a sorsa felől 18 éves koráig, ha például kórházba kerülne ne adja Isten, ott is nekem kellene aláírni, mielőtt akár csak egy ragtapaszt is kapna.
de még egyszer megismétlem, nem akarok senkit semmire buzdítani és maximálisan tiszteletben tartom mindenki véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!