Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzért "dolgozik"...

Mennyi pénzért "dolgozik" Geréb Ágnes?

Figyelt kérdés
Csak mert erről még nem esett szó.
2010. okt. 9. 13:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Imádkozni fogok értetek.
2010. okt. 11. 16:19
 12/23 anonim ***** válasza:
előre is köszönjük!
2010. okt. 11. 19:41
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
köszi a válaszod.És nem félsz hogy segítség nélkül komplikációval baj lehet?nagyon egyet értek azzal a mai rádió adással ami azt feszegette hogy az a gyereke egy önálló lény,te ne dönts az ő életéről.sosem merném kockáztatni a gyerekem életét csak azért mert nekem igy kényelmeseb.te neked ez nem jut ilyenkor eszedbe?a szavaim azért ilyenek mert vállalom a véleményem egy olyan emberrel szemben is aki igy szül.nem csak mögötte mondom el azt.rengeteg a kockázat,ez ilyenkor nem lehet döntő érv?annyi jól felszerelt kórház van,annyi rendes orvos,aki még az a bizonyost is kinya....és ha már fizetsz legalább biztonságban vagy.amikor reggel megkérdezték a kismamát telefonon,hogy mit szólna ha gond lenne és meghalna az ő babája is,azt felelte azt nagyon sajnálnám.aranyos a kérdező hogy imádkozik értetek,de ez a ti döntésetek volt,ha gond van az ilyen embert még fel is pofoznám.de ne legyen,de amit el lehet kerülni miért ne tennénk meg.
2010. okt. 11. 20:29
 14/23 anonim ***** válasza:

szia!

egy másik kérdésben is kifejtettem a véleményemet, ezt most nem írom le még egyszer, mert elég hosszú, és mint más kisgyerekes anyukának, az időm nekem is kevés.

de belinkelem, ki fogod találni, melyik vagyok, jó?:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2010. okt. 11. 21:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Amikor én a babámat vártam két alternatíva volt, Székesfehérvár-Mór. Mindenki Mórt dicsérte, kiváló orvosok, odaadó, segítőkész nővérek, akik mindenben segítenek, nagyszerű szülészők stb stb. Szóval minden Mór mellett szólt DE nem volt csecsemő osztálya, ha bármi a legkisebb probléma is felmerült volna a babával kapcsolatban, mentő vitte volna át Fehérvárra, természetesen én maradtam volna Móron.

Azt sem értettem, kiben merül fel komolyan, hogy egy ilyen helyen szüljön, mint Mór. Holott kórház, szülészorvosokkal stb. Természetes volt, hogy Fehérvár mellett döntöttem, mégpedig a babám miatt- ő kapja meg az ellátást, ha szükséges.

2010. okt. 11. 22:32
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
elolvastam.de nincs érv arra miért veszélyezteti valaki a babája életét,a magáéval tegyen ami tetszik az te ügyed,de a gyerekednek add meg azt a lehetőséget hogy éljen.mert rengeteg a komplikáció mentes szülés?és ha pont nem ez lesz az?ha megakad a szülőcsatornába?ha több vért vesztesz mint kéne?ha nem jön ki a méh lepény minden része?ha megakad a lába?a legtöbb esetben jol indulnak a szülések,de ha 1% esélye van bármi komplikációnak nem merném a gyerekem életét kockáztatni,évezredek óta így szülnek,igen és meg is hallnak,mert akkor 10 gyereket szültek a nők és abból 2 meghalt,fájt nekik de csak 10 gyereket kell etetniük,és a sok árva gyerek aki anya nélkül nőtt fel,ezek mind akkor voltak.de az akkori nők strapabírók voltak,nem úgy mint mi.akkor reggeltől estig dolgozni kellett,most sírunk ha nem tudunk aludni kicsit a gyerekkel.Ezek tények.mindenki a maga bőrével játsszon,de a gyerek életét semmi pénzért,kényelemért,meggyőződésért nem vagyok hajlandó kockára tenni.de igazad van,mindenki maga dönti el,de utána nem a tv-ben kell sírni,hanem akkor is azt mondani,hogy az én döntésem volt,ez van.
2010. okt. 12. 09:04
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

kedves előttem szóló!

nem érted a lényeget. én nem érzem, nem gondolom úgy, hogy kockára tettem volna a gyerekem életét. egyébként meg úgy gondolom, hogy amíg nem képes az önálló döntésre, addig én döntök felette, mert én vagyok az anyja. én akartam, hogy egyáltalán ő megfoganjon, a testemmel tápláltam, én gondoskodok róla napi 24 órában, és ebbe az is beletartozik, hogy én döntök a születése körülményeiről. nyilván nem azt akarom mondani, hogy jogom van megölni, mert nincs, de én az otthonszüléssel nem gondolom, hogy életveszélynek tettem volna ki őt.

ha sok vért vesztek vagy nem jön ki a lepény, az megint csak az én bajom. a legtöbb esetben nemcsak jól indulnak, de jól is végződnek a szülések, az otthoniak még nagyobb arányban is, mint a kórháziak, bármilyen hihetetlen is ez.

úgy gondolom, ha elég strapabíró voltam teherbe esni és kihordani őt, akkor bízok a testembem annyira, hogy elég strapabíró lesz megszülni is a babát. igazam lett. a szaporodás minden fajnak elemi érdeke, nem hinném, hogy az ember lenne a kivétel, ahol magától egy anya nem tud megszülni, csak nagyon ritkán.

én dolgoztam a terhességem előtt és alatt is, könnyű fizikai munka volt, elég stramm nőnek tartom magam. a nem alváshoz az ember hozzászokik, és én nem is sírok amiatt, hogy a fiam a mai napig nem aludt át egyetlen éjszakát sem, pedig már 8 hónapos is elmúlt. persze sokaknak az a legnagyobb baja, hogy nem jut el a 3 hetes baba mellől pedikűröshöz... na én nem ilyen vagyok, meg szoktam tudni oldani magam a problémáimat, és szeretem kézben tartani az életemet.

abban pedig mélyen egyetértek veled, hogy a TV-ben sírás egyszerűen szánalmas. ha én kérek valakit, hogy segítsen nekem, akkor nehogy már ő legyen a hibás... higgyétek el, Geréb Ági nem állítja le a terheseket az utcán és propagálja az otthoni szülést, hanem a kismamák mennek hozzá! ezek után nagyon erkölcstelen dolognak tartom, ha őt hibáztatják egy komplikáció miatt. persze olyan is lehet, hogy tényleg ő tol el valamit, ő is ember, csak hát erre kicsi az esély, mert az otthonszülésnél nincs gyógyszer, infúzió, gátmetszés, csak borogatás, masszírozás és gátvédelem, ezeket meg azért olyan nagyon elrontani nem lehet. szerintem egy ilyen TV-ben sírás nagyon gyerekes gondolkodást, nem pedig felnőtt, érett szülői magatartást tükröz!

2010. okt. 12. 15:21
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

értem a lényegét,de most sem győztél meg,nem baj.2 gyerekem van és az elsőnél 3 éves volt mire először átaludtam egy éjszakát,sosem halottam ennyire sírós babáról,sírt éjjel sírt nappal.úgy hogy én tudom mi az de most nem ez a téma.Az hogy te strapabírónak tartod magad az jó,az hogy végig dolgoztál az is jó vagyunk igy egy páran ezzel,de a szülés folyamatát nem az fogja eldönteni mennyire fitt vagy,és milyen sokat dolgoztál,ez te se gondohatod komolyan,hogy ez érv.mert te ki fogsz bírni egy szülést.nem azért szülnek a nők kórházban,mert különben belehalnának,nem,hanem mert ezer dolog léphet közbe amit te nem tudsz irányítani,és ne mond nekem,hogy nem felelőtlen az a szülésznek nevezett nő aki egy vérzékeny kismama szüléséhez nem hív segítséget,igenis felelős,mint sok más esetben is.és igen azok a kismamák is akik nála,

vagy náluk szülnek.mert ha jó minden hepi ha meg nem megy a tv és sírunk.na ilyenkor adnék két akkorát.igenis fontos az otthonszülést szabályozni és nem egy ilyen Geréb Ágnessel hanem orvossal,mentővel életmentő készülékekkel,és igen értem a lényeget mert nekem a gyerekem volt fontosabb.és most is.de hagyjuk is mert te is fújod a magadét,és ez tök jó addig még nem nem lesz gond.de ha lesz már nem ezen a véleményen leszel.

2010. okt. 12. 16:09
 19/23 anonim ***** válasza:
36%

Jó persze túl sokat nem várok tőled, hogy megértsd, nem azért van ott ahol van, mert komplikáció lépett fel. Hanem, mert ILLEGÁLIS (törvénybe ütköző, amit csinál) ELTILTOTT orvos sehol nem vezethet le szülést. Ha kórházban akarna infuzióval, gátmetszéssel azt sem csinálhatná, mert ELTILTOTTÁK eme tevékenységétől.

És ha egy bankár otthon elkezd pénzt kölcsönözni, és propagálja, hogy mennyivel jobb, mert a bankok, NEM teheti meg.

A bíró sem kezdhet el házhoz menni és ítélkezni.

És sorolhatnám.

Mert vannak egy társadalomnak szabályai, tudom én megértem lázadozás, meg hippi lét. de attól ezek a szabályok léteznek és ha valaki a társadalomban akar élni, akkor be kell ezeket tartani, különben jön a büntetés.

És ezt felnőtt módjára illene tudni elfogadni és elviselni, de ez a nő még erre sem képes. És a hívői sem, olyanok vagytok, mint a kétévesek Én akarom, nekem aztán ne mondja meg senki...

Azt meg hadd ne véleményezzem, én hordtam ki, én tápláltam meg is ölhetem. Inkább járnál pedikűröshöz, de szeretnéd és TISZTELNÉD azt az ártatlan lelket, aki téged választott. Mert te önző vagy a végtelenségig.

2010. okt. 12. 18:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Ne bántsd az otthonszülős anyukát,nem kérte a véleményedet,te szálltál rá.Úgyis tudod h nem lehet meggyőzni,akkor sem lehet ezeket az anyukákat,ha már vagy 30 gyerek halt volna meg Geréb Ágnes kezei között.Az h vki otthon szül,mindenki magánügye,örülj h nem veled történik,a véleményed meglehet,de tartsd meg magadnak.Attól h sértegeted,még nem fog kórházban szülni,nem fogod tudni meggyőzni h az a jobb.Ha megjárja,megjárja, ennyi,nem ránk tartozik.Én is ugyanazon a véleményen vagyok,mint te,és sajnálom(nám) a kisbabát nagyon ha történne vmi,de tudom h aki már szült otthon,azt nem lehet lebeszélni h még egyszer megtegye.Hagyd őt,és örülj h nem te vacillálsz ezen.
2010. okt. 12. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!