Mennyi pénzért "dolgozik" Geréb Ágnes?
64.500 ft áfával a szülésfelkészítő egy hetes tanfolyam. attól, hogy erre eljár valaki, ott szül, ahol akar, azzal, akivel akar. ez egy sima szülésfelkészítő, annyi a különbség, hogy elmondják az otthonszüléssel kapcsolatos tudnivalókat is. ha valaki nem tudja/nem akarja kifizetni, annak alapítványi pénzből fedezik, akár egy részét vagy az egész összeget.
a szülésért magáért nem kell fizetni, csak az útiköltséget kell fedezni, de itt is annyit, amennyire te gondolsz. ha szerinted 5.000 ft az út Pestről, akkor annyit, ha 10, akkor annyit.
kedves kérdező!
ne haragudj, rosszul írtam, 62.500 Ft, vagyis 50.000 + 25% ÁFA.
a vizsgálatokról annyit tudok, hogy NST-jük és szívhanghallgatójuk van, és úgy tudom, ezek a vizsgálatok ingyenesek. UH-t és vérből végzett vizsgálatokat ha jól tudom, nem végeznek, nincs laborjuk, de ebben nem vagyok biztos.
én személy szerint a rendes kórházi protokoll szerint jártam (kórházi) terhesgondozásra, mert 1. vidéki vagyok, nemigen akartam terhesen folyton Pestre rohangálni, 2. ha mégis kórházi szülés lesz, kellenek a kórházi papírok, leletek.
kedves előző kérdező,
én vagyok az előtted válaszoló. én itthon szültem, a Geréb Ági-féle csapattal, de nem személyesen vele. ezért tudtam megmondani pontosan, mi-merre-mennyi. és ha minden jól megy és Isten is úgy akarja, szeretnék is még itthon szülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!