Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzért "dolgozik"...

Mennyi pénzért "dolgozik" Geréb Ágnes?

Figyelt kérdés
Csak mert erről még nem esett szó.
2010. okt. 9. 13:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
horror összeg, sokkal többe, mint egy kórházi szülés. Ő maga mondta 2007-ben, hogy ötvenezret kér (2010-re 150 ezret olvastam), a többit pedig az alapítványon keresztül vagy egy dobozba berakva, persze szigorúan nem összekeverendő ez a hálapénzzel, bár ott boríték van itt csekk a különbséget nem látom.
2010. okt. 9. 13:38
 2/23 A kérdező kommentje:
Aha,vmi ilyesmire számítottam..szegénynek hát meg kell élnie vmiből..
2010. okt. 9. 13:42
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

64.500 ft áfával a szülésfelkészítő egy hetes tanfolyam. attól, hogy erre eljár valaki, ott szül, ahol akar, azzal, akivel akar. ez egy sima szülésfelkészítő, annyi a különbség, hogy elmondják az otthonszüléssel kapcsolatos tudnivalókat is. ha valaki nem tudja/nem akarja kifizetni, annak alapítványi pénzből fedezik, akár egy részét vagy az egész összeget.

a szülésért magáért nem kell fizetni, csak az útiköltséget kell fedezni, de itt is annyit, amennyire te gondolsz. ha szerinted 5.000 ft az út Pestről, akkor annyit, ha 10, akkor annyit.

2010. okt. 9. 14:11
 4/23 A kérdező kommentje:
Akkor ebben nincsenek benne vizsgálatok,uh.nst,stb.Ezekért ugyanúgy el kell járni a kórházba?Ami amúgy is kötelező?
2010. okt. 9. 14:25
 5/23 anonim ***** válasza:
68%
aki oda jár és pénzt ad érte az meg is érdemli.mindegy mennyit.ha van aki ad,hát adjon.de utána meg szaladgáljanak mentőért az utcára.felelőtlen nő aki egy vérzékeny anyához nem hív ki mentőt a szülés megindul a előtt.minek érzi magát mindenhatónak??És az az anyuka miért játszik gyereke életével?nem elég sok halott kisbaba?mert jó kellemes környezetben szülni?szenével,meg sötétben?hogy őszinte legyek mire oda került a sor,arra sem emlékszem volt e lámpa a szülőszobán,hogy milyen hő fok volt,mert már nem volt a lényeg.
2010. okt. 9. 14:36
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen igaza van az utolsónak!!
2010. okt. 9. 15:08
 7/23 anonim ***** válasza:
54%
nem értem azokat a kismamákat akik megkockáztatják a szülést Geréb Ágnes kezei között
2010. okt. 9. 21:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

ne haragudj, rosszul írtam, 62.500 Ft, vagyis 50.000 + 25% ÁFA.

a vizsgálatokról annyit tudok, hogy NST-jük és szívhanghallgatójuk van, és úgy tudom, ezek a vizsgálatok ingyenesek. UH-t és vérből végzett vizsgálatokat ha jól tudom, nem végeznek, nincs laborjuk, de ebben nem vagyok biztos.

én személy szerint a rendes kórházi protokoll szerint jártam (kórházi) terhesgondozásra, mert 1. vidéki vagyok, nemigen akartam terhesen folyton Pestre rohangálni, 2. ha mégis kórházi szülés lesz, kellenek a kórházi papírok, leletek.

2010. okt. 10. 20:19
 9/23 anonim ***** válasza:
kedves utolsó kismama.Te is a Geréb Ágnesnél szeretnél szülni?Vagyis ebbe a születésházba?Vagy otthon?Ha félreértelmeztem szavaid bocs.de úgy vettem ki te is erre készülsz.
2010. okt. 11. 07:22
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

kedves előző kérdező,

én vagyok az előtted válaszoló. én itthon szültem, a Geréb Ági-féle csapattal, de nem személyesen vele. ezért tudtam megmondani pontosan, mi-merre-mennyi. és ha minden jól megy és Isten is úgy akarja, szeretnék is még itthon szülni:)

2010. okt. 11. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!