Akinek extrém hasfájós volt extrém sokéig a gyereke, meddig tartott?
Nagyon sajnállak titeket, nem tudom hova tudtok még fordulni, de én biztosan verném az asztalt a gyerekorvosnál, küldjön valamerre, mert hogy ez nem normális.
Esetleg más gasztros véleményt kikérni? Akár egy magánorvos, vidd el a leleteket, mutasd meg, mond el hogy semmi mégis szenved a gyerek..
Esetleg azt próbáltátok, hogy lefekvés vagy fürdés előtt egy alapos torna, futkorászás?
Nem hallottam még ilyenről egyébként, általában valami ételintollerancia az oka...
Hát kitartást kívánok mindenesetre!
Igaza van a 14esnek, legalább 3 hónap mire teljesen kiürülnek a dolgok a szervezetből.
Valamilyen probiotikumot, bélrendszer működést támogató cuccost keresnék, (normaflore vagy ilyesmi, kúraszerűen), közben szépen mindent kivezetnék ami problémás lehet. K betűs zöldségek, paradicsom, tej, tojás, ha ezek után 3 hónap eltelik és semmi valtozas akkor a glutent is ki kell vezetni az étrendből. Ha így sincs semmi változás akkor keresni kell másik orvost, autoimmun betegségekre szűrni, ismételt ételintolerancia vizsgálat. Talán egy dietetikus tud segíteni megfelelő étrendet összeállítani.
Hiába csináltad te is a szigorú diétát, most neki is kell, mert ez mindenképp valami kajára a reakció, más nem lehet. Hasi uh volt neki?
És már a mai naptól vacsi után egy jókora pocak masszázs, torna, szaladgálás, minden ami segíti a beleit dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!