Akinek extrém hasfájós volt extrém sokéig a gyereke, meddig tartott?
És semmilyen eltérést nem mutatott egyik vizsgálat sem?
Ez pedig valamilyen problémát jelez, akár valamilyen autoimmun betegség is lehet, crohn ilyesmi.
Én tovább mennék amíg nincs rá válasz. Eszik már "rendes" ételt? Tápszert kap még?
1 év?
Nálunk 3 hónap volt, az mondjuk húzós, de ennyi.
Nekünk a csecsemőkori hasfàjásra a lactase comfort csepp és a mikróban melegíthető levendulas pocakpárna jött be.
Nálatok viszont más állhat a háttérben. Komolyabb kivizsgálás kell.
Egyedül a probiotikum kúra volt, ami ritkította a rossz éjszakákat. Előtte heti 4-5 ordítós volt, most "csak" 2-3.
A diétákat 8 hétig csináltuk, utána beleuntam, meg mondták, hogy tovább nem is szabad, hogy mindenféle tápanyag bejusson, aki nem érzékeny, annak nem tesz jót a diéta.
Mindig az lett a vége, hogy nincs semmi baja, kizárták a rossz felszívódást, bélgyulladást, enzimhiányt, allergiát, meg már azt se tudom miket, annyi, hogy éretlen az emésztése, és hajlamos a puffadásra, az éjszakai ordíást meg ki fogja nőni. Ha bármi baja lenne, lenne, a széklete híg /véres/zsíros/emésztetlen lenne, nem gyarapodna, és nem csak éjjel fájna a hasa. Egyéb tünetei lennének a folyamatos gyulladás miatt, légzőszervi, bőrtünetek, étvágytalanság, fáradékonyság, stb... Legalábbis a negatív eredményeken kívül ezeket kaptuk folyamatosan. Fruktozt én már nem tudom, hogy néztek-e, tényleg annyi vizsgálat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!