Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érdemes elkezdeni...

Mikor érdemes elkezdeni anyatejes babánál a hozzátáplálást? És mivel?

Figyelt kérdés
Illetve glutént mikortól kell adni?

2023. ápr. 23. 09:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja,es 7 honapos koratol mennyisegeket eszik,mar ki volt valtva az ebed es az uzsonna.

3

2023. ápr. 23. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Igen ezért lettél lepontozva..
2023. ápr. 23. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Általában 6 hónapot mondják, de ha nagyon érdeklődik már az ételek iránt 5 hónaposan már kis mennyiségben lehet kóstoltatni, annal előbb nem javasolják anyatejes babának én úgy tudom.
2023. ápr. 23. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha ezert lettem.lepontozva akkor egeszsegetekre...
2023. ápr. 23. 20:31
 15/16 anonim válasza:
0%
Kedves 3-as mindjárt mi is le leszünk pontozva, úgyhogy üdvözöllek köreinkben. Rokonomék 3,5 hósan kezdték almát és kekszet turmixolt össze a babónak. Igazából ez csak azért volt, mert akkor voltak a nagymelegek és nem evett a baba elkezdett veszíteni a súlyából. Nem volt hajlandó szopizni, cumisüvegből sem fogadta el csak a teát. Az meg ugye nem nagy élelmiszerforrás. Nem is értem miért baj ha korábban van kezdve, jó persze ez az eset más itt 4 hónaposan már almázott a baba, meg sütőtököt, de szerintem nem mi vagyunk az egyetlen család, ahol ez megesett. Egyébként erős, egészséges baba, most lesz 1 éves és majdnem 11kg. Ahhoz képest ahogy ő indult, hatalmas öröm volt, hogy végre valamit megeszik. Azóta meg mindent is megeszik. Mézet és az epret nem kapott még. És semmi baja. Szerintem a fokozatosságon múlik, nem azon hogy most 4 hósan vagy 5 hósan kapja a baba azt a bizonyos ételt. Régen sem voltak ilyen szabályok meg ennyi vita e téma körül. Mégis megéltek mamáink 70-80-90 évet. Azt mondta mamám is hogy had menjen az a kenyér, csak nem mindegy mennyi egyszerre. 😊 Szóval jöhetnek az átkok és gyűlölködő kommentek, had szórakozzak ma is egy jót. 🙂 Szép napot nektek! 3-as: kitartást veled vagyok. 😁
2023. máj. 4. 11:44
 16/16 anonim ***** válasza:
20%

15 koszi 😁

Nem tudom miert olyan rossz a kenyer,de ők tudják.🤣

Nem lett baja tole a fiamnak,1 eves es nagyon jo etvagya van,Jelen pillanatban is eszik,Bolognai spagettit,es en foztem nem ilyen uveges kaja amiben még só sincs 🤣

3

2023. máj. 4. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!