Mikor szeretted meg a babád?
2 és fél hetes most, de nem érzem azt a földöntúli boldogságot és szeretetet.
Állandóan sír, nem tudok vele semmi mást csinálni, mint cicire tenni, és túlzás nélkül legalább 14 órát ez van minden nap.
Remélem később ez az érzés átfordul, mert most inkább nagyon idegesít ő is szegény, meg a helyzet, hogy nem tudok elmenni pisilni sem úgy hogy ne sírjon a végére. Az étkezésekről nem is beszélve..de ennem mégis muszáj, de nem tudok tőle nyugodtan azt se
Az első perctől kezdve imádom mindkét lányom, nem kell félre érteni sosem voltam ősanya típus, sőt...de mióta megszülettek azóta is ugyanúgy szeretem Őket.
Nem tudom a többi hozzászóló leírásai alapján van-e hozzá közé de iszonyat jó alvók a mai napig ( a kórházban is már 4 órákat aludtal) és nyugodt gyerekek, illetve sosem voltak hasfájósak.
Fogadjunk csaszarral szülted.
Én a szülés után földöntúli boldogságot éreztem rögtön ahogy meglattam, toretlen azóta is.
22-es, gondolom, a kerdezonek szolt a valaszod, de azert hadd mondjam el, hogy mindkettot huvelyi uton szultem.
20-as voltam
19, pedig van, akinel van, megha nehez is elhinni. Az egyik baratnom par hettel elottem szult, es ugy aradozott-olvadozott, hogy ez nem is lehet igaz, hogy ilyen erzes van. Mikor pedig megszuletett az elso gyerekem, kerdezgette, hogy ugye, hogy egedz allo nap csak nezegetned? En meg nem ertettem, mirol beszel. Duhos es csalodott voltam, hogy nem erzem azt, amit kellene. De ez a rendszer, a korhazi szules, a sajat oriasi elvarasaim, vagy ki tudja, kinek a hibaja. Mondjuk az tuti, hogy nalam a szules betette a kaput, mert akkor kezdtem kotodni a babamhoz, mikor ez a felszinre kerult. En eloszor azt hittem, hogy teljesen atlagos, normalis szulesem volt (mehszajmasszazs, oxitocin, hasbakonyokles,eroltetett kitolasi szak hatonfekve, gatmetszes, korai koldokzsinor-elvagas). Aztan mikor atbeszeltem szakemberrel, hogy lehetett volna teljesen maskepp is, akkor mintha valami sulyt emeltek volna le rolam, es vegre el kezdtem kotodni a gyerekemhez. Rozsaszin kod nem igazan lett, de nagyon-nagyon szeretem.
A kicsivel nem volt beavatkozas. Ugyhogy ez lehet, hogy rgyeni, de nalam szerintem a szulessel fuggott ossze, mert a kicsi is mar 3,5 eves, es a mai napig ugyanaz a rozsaszin kod van, ha ranezek (es epp nem visit igy, kifele a dackorszakbol :D). Tenyleg olvadozom, almaban nezegettem, es nezegetemidonkent most is. Mar tudom, mirol beszelt annak idejen a baratnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!