Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor szeretted meg a babád?

Mikor szeretted meg a babád?

Figyelt kérdés

2 és fél hetes most, de nem érzem azt a földöntúli boldogságot és szeretetet.

Állandóan sír, nem tudok vele semmi mást csinálni, mint cicire tenni, és túlzás nélkül legalább 14 órát ez van minden nap.

Remélem később ez az érzés átfordul, mert most inkább nagyon idegesít ő is szegény, meg a helyzet, hogy nem tudok elmenni pisilni sem úgy hogy ne sírjon a végére. Az étkezésekről nem is beszélve..de ennem mégis muszáj, de nem tudok tőle nyugodtan azt se

2023. ápr. 20. 23:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

Az első perctől kezdve imádom mindkét lányom, nem kell félre érteni sosem voltam ősanya típus, sőt...de mióta megszülettek azóta is ugyanúgy szeretem Őket.

Nem tudom a többi hozzászóló leírásai alapján van-e hozzá közé de iszonyat jó alvók a mai napig ( a kórházban is már 4 órákat aludtal) és nyugodt gyerekek, illetve sosem voltak hasfájósak.

2023. ápr. 21. 11:55
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Fogadjunk csaszarral szülted.

Én a szülés után földöntúli boldogságot éreztem rögtön ahogy meglattam, toretlen azóta is.

2023. ápr. 21. 19:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

22-es, gondolom, a kerdezonek szolt a valaszod, de azert hadd mondjam el, hogy mindkettot huvelyi uton szultem.

20-as voltam

2023. ápr. 21. 20:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
19 van 2 felnőtt gyerekem és sosem tudtam miről beszél az, aki ezt a földöntúli cuccot mondja. Most itt a 4 évesem és vele az elejétől érzem, ok sokszor akkor, mikor nézem alvás közben, nappal igazi ördög fióka, olyan is volt, hogy annyira kiborított hogy sírtam, mert annyira utálatos tud lenni napokig, és semmivel nem lehet ilyenkor jobb belátásra bírni. Viszont amikor elaludt és néztem olyankor jön ez a minden, hogy egy csoda, ő a világ közepe és milyen tökéletes, és ezt érzem 4 éve mióta itt van,meg ha épp kedves napja van fél évente 1x.
2023. ápr. 21. 21:36
 25/26 anonim ***** válasza:
29%
Drasztikus lesz (korábbi válaszoló szavai), de az első perctől a gyerekeim a mindeneim, és az első perc nem a születéstöl, hanem ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok. Tudom, hogy valakinek idő kell és az is rendben van, de ez is normális és nem rózsaszín köd. Amíg nem terveztem gyereket és nem lettem terhes teljesen elfogadtam, hogy van olyan helyzet, amikor az abortusz a legjobb, de mióta átéltem a terhességeket és engem elöntött a boldogság, elfog a szomorúság, de amúgy persze értem és tudom, hogy nagyon szomorú sorsok vannak. Mindenesetre én örülök, hogy az én gyerekeim első perctől imádva vannak.
2023. ápr. 21. 22:37
 26/26 anonim ***** válasza:
71%

19, pedig van, akinel van, megha nehez is elhinni. Az egyik baratnom par hettel elottem szult, es ugy aradozott-olvadozott, hogy ez nem is lehet igaz, hogy ilyen erzes van. Mikor pedig megszuletett az elso gyerekem, kerdezgette, hogy ugye, hogy egedz allo nap csak nezegetned? En meg nem ertettem, mirol beszel. Duhos es csalodott voltam, hogy nem erzem azt, amit kellene. De ez a rendszer, a korhazi szules, a sajat oriasi elvarasaim, vagy ki tudja, kinek a hibaja. Mondjuk az tuti, hogy nalam a szules betette a kaput, mert akkor kezdtem kotodni a babamhoz, mikor ez a felszinre kerult. En eloszor azt hittem, hogy teljesen atlagos, normalis szulesem volt (mehszajmasszazs, oxitocin, hasbakonyokles,eroltetett kitolasi szak hatonfekve, gatmetszes, korai koldokzsinor-elvagas). Aztan mikor atbeszeltem szakemberrel, hogy lehetett volna teljesen maskepp is, akkor mintha valami sulyt emeltek volna le rolam, es vegre el kezdtem kotodni a gyerekemhez. Rozsaszin kod nem igazan lett, de nagyon-nagyon szeretem.

A kicsivel nem volt beavatkozas. Ugyhogy ez lehet, hogy rgyeni, de nalam szerintem a szulessel fuggott ossze, mert a kicsi is mar 3,5 eves, es a mai napig ugyanaz a rozsaszin kod van, ha ranezek (es epp nem visit igy, kifele a dackorszakbol :D). Tenyleg olvadozom, almaban nezegettem, es nezegetemidonkent most is. Mar tudom, mirol beszelt annak idejen a baratnom.

2023. ápr. 21. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!