Kiakadnál, ha az anyósod colát adna a 7 hónapos babádnak?
Figyelt kérdés
Nálunk voltak a hétvégén és meg akarta kínálni a babát. Nyilván megmondtam, hogy ezt mégis hogyan képzelte. Erre megsértődött. Komolyan én vagyok a hülye? Hogy lehet ezt jól kezelni?2023. ápr. 17. 14:48
11/15 anonim válasza:
Ilyet csak az csinál, aki nem ép szellemileg, ezt pedig nyilván tudtad már róla.
13/15 anonim válasza:
Ki, és nem hagynám őket egyedül. Hogyan lehet jól kezelni?
,,Kólát akartál adni a babámnak. Biztos szeretnél neki valami érdekeset mutatni, és a kóla édes ízű, valószínüleg tetszene neki az íze, de ettől én nagyon mérges leszek, és meg is ijedek, mert nem akarom, hogy kapjon. Csalódottnak és talán mérgesnek is tánsz, hogy nem adhattál neki. Kitalálhatunk együtt helyette valami mást, hoztam ebből a pépből, van kedved odaadni neki?"
14/15 anonim válasza:
13 lehet ez a te anyosoddal mukodne de mondjuk az enyemmel nem,mert egy harpia...meg szerencse,hogy evente ketszer futunk ossze az utcan akkor sem ismer meg sem engem sem a két unokajatm
15/15 anonim válasza:
Igen, kiakadnék, de mivel az anyósom bölcsiben volt élelmezési vezető, eszébe sem jutna ilyen idiótaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!