Hogy mondjam meg a szülőknek, baj ha nem jár ennyi idősen a gyermek?
Figyelt kérdés
Unokahúgom 14 hónapos és nem jár. Szerintem ez a tanulási problémák és viselkedés zavar előjele. Ők azt mondják 18 hónapos korig kell járni mert ezt mondta nekik a védőnő gyerekorvos. Mind a 3 gyerekem 10 hónaposan már lépegetett, szóval ennyi. Hogy fogalmazzak még nekik hogy megértsék beteg a kislány?2023. ápr. 15. 10:22
41/50 anonim válasza:
Na, most már biztos, hogy troll. Ilyet egy anya nem írna soha. 🤣 Mondom ezt úgy, hogy én gyerekem összességében véve jó alvó, de SOHA ebben az életben nem hagynám sírni éjjel, és SOHA nem alvástréningeztem volna. Ilyet csak beteg ember írhat.
42/50 anonim válasza:
41 vagyok: ja, kiegészítem, nem csak éjjel, nappal se hagytam soha sírni. Tudod, EZT hívják úgy, hogy nevelés.
43/50 anonim válasza:
Lol 😀 valaki segít ilyen hülyeségeket kiírni, vagy egyedül vagy rá képes? Az a baj, hogy téged nem neveltek meg, ha ilyen hülye maradtál. Szüleid biztos nem akartak nevelni. Ejj, azok az akkori anyák...
44/50 anonim válasza:
Szerinted nevelés kérdése, hogy átaludja-e az éjszakát? Most már biztos, hogy neked nincs gyereked.
Akkor tudnád, hogy ha a hasfájós babák nem alusszák át az éjszakát, az nem nevelés kérdése. Vagy az éppen fogzó babák... Te fogyatékos!
45/50 A kérdező kommentje:
egyiket sem hagytam sírni és nem is tudtam volna elnézni hogy sírjanak
2023. ápr. 19. 19:42
46/50 A kérdező kommentje:
de nem vitatkozok itt senkivel. Nem is szólok unokahúgomnak. Más idő világ van és kész
2023. ápr. 19. 19:43
47/50 anonim válasza:
Most akkor ki az a kicsi neked?a kerdesben o volt az unokahugod,most az anyuka az unokahugod...dontsd mar el.
48/50 anonim válasza:
Szerintem se szólj a 14 hónapos unokahúgodnak...
49/50 anonim válasza:
18honaposan kezdett lepegetni a lanyom butorok mellett,ma mar 20éves okos , egeszseges nő,ezt mivel magyarazod kedves kerdezo?
50/50 A kérdező kommentje:
Utána olvastam azóta már. Ahogy írtam én nem a fiatal korosztályhoz tartozom. Az egy más világ volt!!!!!!
2023. nov. 15. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!