Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leejtettem a kisbabámat...

Leejtettem a kisbabámat szopiztatás közben, lehet komolyabb baja?

Figyelt kérdés
Nem vagyok felelőtlen, egyszerűen csak egyedül vagyok itthon és megtörtént. Három gyereket nevelek és keveset aludtam a héten. A két hónapos kisfiam a padlóra esett a nappalinkban, háttal. Húsz percig nagyon sírt, félek valami baja lett, de azóta megnyugodt, most úgy néz ki elaludt. Hívjak orvost holnap? Vagy most rögtön kéne? Horzsolást nem talaálok rajta, de félek hogy valamijét megütötte szegény.

2023. ápr. 13. 23:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetekben az 112-t is fel lehet hívni,a védőnőm javasolta, amikor a kisfiam lenyelt valamit, és ők majd adnak tájékoztatást a továbbiakról. Nálunk pl. az orvos soha nem veszi fel a telefont, hirtelen az ügyeleti számot sem tudtam volna, és talán ők sem mindig elérhetőek.

Mit mondtak, minden rendben?

2023. ápr. 14. 11:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Voltunk éjszaka a doktornőnél, megvizsgálta nincs semmi gond szerinte. Jobb félni mint megijedni. De írtam, hogy hátra esett le nem fejjel. A fejét nem ütötte be! Na de köszi a segítséget.
2023. ápr. 14. 11:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, a te gyereked feje nem csatlakozik a hatahoz ? Nincsen nyaka ? Ha hattal esik, akkor a fejere is esett 🤦🏻‍♀️
2023. ápr. 14. 12:50
 24/26 anonim ***** válasza:
67%

Hát nem mert ha fejre esik akkor koppan a feje búbja ha hátra akkor meg a tarkó felett tudja meg ütni..

Nem ugyanaz

2023. ápr. 14. 13:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van szegény baba?
2023. ápr. 14. 16:22
 26/26 anonim ***** válasza:
16%
Nem lehet baja
2023. ápr. 25. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!