Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leejtettem a kisbabámat...

Leejtettem a kisbabámat szopiztatás közben, lehet komolyabb baja?

Figyelt kérdés
Nem vagyok felelőtlen, egyszerűen csak egyedül vagyok itthon és megtörtént. Három gyereket nevelek és keveset aludtam a héten. A két hónapos kisfiam a padlóra esett a nappalinkban, háttal. Húsz percig nagyon sírt, félek valami baja lett, de azóta megnyugodt, most úgy néz ki elaludt. Hívjak orvost holnap? Vagy most rögtön kéne? Horzsolást nem talaálok rajta, de félek hogy valamijét megütötte szegény.

2023. ápr. 13. 23:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
6%

Vagy egy régebbi eset zavarja a lelkét, egy rábízott gyerekkel. Aki megsérült és hallgatott róla. Csak, hogy a gyerek 3,5-4 hónapos volt. A körített sztori meg hamis amit irt a kérdésében.

A történetben szereplő gereknek meg egyhe agyvérzése lett, amire évek múlva derült fény egy logopédiai komplex vizdgálat folyamán.

És hab legyen a tortán: Megkérdőjelezem a véletlen leejtést.

Ennyit a történetről. Odafent mindent látnak-és nincs oly titok ami napvilágra ne jőne, ha Isten felakarja hozni. De az illető felnőtt aki ezt cselekedte már aratja a "gyümölcseit". És ez számomra megnyugtató.

2023. ápr. 14. 00:26
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
11+ A gyermek meg rendbe jött, hosszú, kitartó küzdelem árán, ma már felnőtt.
2023. ápr. 14. 00:27
 13/26 anonim ***** válasza:
2%

*De az illető felnőtt aki ezt cselekedte már aratja a "gyümölcseit". És ez számomra megnyugtató.

Az elkövető illető mind két gyerekén már látni a generációs átok következményét a cselekedete alapján.Masszívan.

2023. ápr. 14. 00:30
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Hát egy ilyen szülő mellett valószínűleg elég nehéz lesz felnőni, de nem azért, mert véletlen megtörtént a baj, sajnos előfordulhat bárkivel, hanem azért, mert nincs annyi esze, hogy azonnal meglépje azokat a lépéseket, amiket muszáj. Most komolyan, kérdést kell kiírni?? Annyi esze nincs, hogy cselekszik azonnal? És még azt mondja, hogy nem felelőtlen. Akkor ez mi? Ilyennek 3 gyereket, nem hiszem el.
2023. ápr. 14. 00:40
 15/26 anonim ***** válasza:
7%

14 Kamu a kérdés.

Amikor ez történt, akkor még az illetőnek nem volt gyereke. Azóta lett 2 db. Katasztrofális szülő. Elégedj meg ennyivel.

Annak meg akinek a gyermekével történt az eset annak valóban 3 gyermeke van, és ő és a férje és 2 szakember hozta rendbe a sérült gyereket 18 év kőkemény logopédiai melőval.

2023. ápr. 14. 00:44
 16/26 anonim ***** válasza:
5%
Minuszolj nyugodtan. Minden cselekedeted napvilágra kerül.Ország-világ elé.
2023. ápr. 14. 01:06
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott a doki?
2023. ápr. 14. 05:05
 18/26 anonim ***** válasza:
94%

Jézusom, 11-es, neked elmentek otthonról?

Nekem valóban jó a képzelőerőm, de egyik kérdés alá sem írok kisregényt 🤣, meg összeesküvés elméletet.

2023. ápr. 14. 07:10
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
11. Mit ittál a gyógyszereidre?
2023. ápr. 14. 07:22
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
11# meg a többiek utána akik írtak,mi ez az összeesküvés elmélet? :D Azt hiszitek amúgy,hogy csak 1 ilyen eset történik a világban. Olyan is van,ahol a pár hetes esik a szőnyegre közel fejre,stb. Jobbulást kérdező! Bent tartottak?
2023. ápr. 14. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!