Milyen olyan appkat ismertek amik hasznosak lehetnek fejlesztesre vagy csak szórakozatásra, egy 9 hónapos banának ?
Figyelt kérdés
Aplikacio vagy hasonló ami tök modern es hasznos egy babának.2023. ápr. 8. 21:37
1/17 anonim válasza:
9 hónapos banán? A nemespenész már öntudatra ébredt rajta?
2/17 anonim válasza:
Az ilyen minek szül gyereket, ha arra is lusta, hogy foglalkozzon vele? CSOKra szültél? A fizikálus foglalkozást semmi más nem tudja hekyettesíteni. Oké, hogy te mobil és netzimbinvagy, de szegény gyerekkel ne tedd ugyanezt.
3/17 anonim válasza:
Jav. fizikális... helyettesíteni...netzombi vagy
(Bocsi az előző hibákért.)
4/17 anonim válasza:
Szerintem egy 9 hónapos babának nem nagyon kellene még a kezébe tabletet meg telefont adni, hogy azt "nyomkodja"..
Bár nincs gyerekem és lehet tudatlan vagyok, de nekem nem jutna eszembe ilyen.
6/17 anonim válasza:
Had menjen tönkre a szeme mielőtt kifejlődne a látása, mi?
Nem tudtam, hogy banánban ennyire sok a C vitamin.
7/17 anonim válasza:
az "anya" és az "apa" nevű appot ismerem, akik beszélnek, gügyögnek, gagyognak a gyereküknek egyszerre és felváltva.
8/17 anonim válasza:
Anyuka szereti, ölelgeti, törődik vele, empatikusan feléfordul app.
10/17 anonim válasza:
9 hónapos szerintem a világ legjobb játékának gondolhatja, hogy milyen jól reccsen a telefon, amikor odavágja 4-5x a földre, vagy az etetőszékhez.
Ha beleharap, nem hiszem, hogy ízleni fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!