Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír ennyit a babám?

Miért sír ennyit a babám?

Figyelt kérdés
8 hónapos múlt, eddig nyugodt baba volt, egy hete állandóan sír ha egyedül hagyom a szobában, és sokszor akkor is ha bent vagyok vele. Nem tudom állandóan kitenni a földre, plusz nálunk hideg a konyha oda sem tudom kivinni mikor ott vagyok, és ha nem vele foglalkozom állandóan sír. Mit tegyek? Csak akkor van nyugiban, ha vele foglalkozom, de hát azt nem tudom 24 órában (háztartás stb.).El van kényeztetve? Már oda jutottam, hogy hagytam 10 percig sírni (kipróbáltam) akkor sem hagyta abba.Mit tegyek?
2008. dec. 28. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Az én lányom is ennyi idős. Azért, hogy a háztartást is tudjam vezetni, mindig magammal viszem (pontosabban mászik utánam). Szóval vettem ilyen szivacs kirakót, ami színes és figurák vannak rajta. Arra leültetem (így nem fázik fel) és játszik a figurákkal. Ha megunja, akkor még mindig tudok neki játékot adni.

Amúgy nemigazán tudom, hogy mások hogy tudják elvégezni a házimunkát másként. De örülök, hogy nem csak nekem jelent ez problémát. :))))

Szerintem amúgy nincs elkényeztetve a babád, egyszerűen csak az anyukája mellett érzi magát biztonsában, amivel úgy gondolom nincs is gond.

Zita

2008. dec. 28. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Szia! valószínűleg szeparációs szorongása van. komolyan hangzik,de ez minden kisbabánál megtörténik. Azt jelenti,ha kimész pl. valahova,ő azt hiszi ilyenkor,hogy soha többé nem jössz vissza,utoljára lát. Játsz vele Kukucs! játékot.

Egyébként valami megfogott. Mi az hogy a konyhába hideg van? Miért? Hány fok van?

mászik egyébként a gyerkőc?

2008. dec. 28. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jarokaba volt a gyerkoc, vegyel neki, akar hasznaltan is. Igaz, hogy abbol is kiakar jonni egy ido utan, de megis nincs veszelyben, hiszen onnan nem tud kimaszni. Halos volt nekem, es onnan figyelt engemet.

Amikor 1 evesen elindult, akkor is ment meg a jarokaba, nemcsak akkor amikor maszott.

2008. dec. 29. 00:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Családi házban élünk, a konyhát és a fürdőt nem fűtjük (csak gyujtólángon megy a gáz), így a konyhában 13 fok ban a fürdőben 17 körül.A két szobát fűtjük csak. Így is 35 ezer a gázszámla...
2008. dec. 29. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
13FOK??? Hát oda tényleg ne vidd a ki a gyerkőcöt. 17 meg a fürdőbe? de akkor hogy fürdetitek? Megfagy a gyerek!!
2008. dec. 29. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
És a szobába meg a gyerekszobába hány fok van?
2008. dec. 29. 16:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Fürdetéshez befűtünk 26-27 fokra a fürdőben, a szobában 24 fok van, ja és az előszoba nem is fűthető, ott kb.8-10 fok van.
2008. dec. 30. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
Az igen!
2008. dec. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!