Miért sír ennyit a babám?

Szió!
Az én lányom is ennyi idős. Azért, hogy a háztartást is tudjam vezetni, mindig magammal viszem (pontosabban mászik utánam). Szóval vettem ilyen szivacs kirakót, ami színes és figurák vannak rajta. Arra leültetem (így nem fázik fel) és játszik a figurákkal. Ha megunja, akkor még mindig tudok neki játékot adni.
Amúgy nemigazán tudom, hogy mások hogy tudják elvégezni a házimunkát másként. De örülök, hogy nem csak nekem jelent ez problémát. :))))
Szerintem amúgy nincs elkényeztetve a babád, egyszerűen csak az anyukája mellett érzi magát biztonsában, amivel úgy gondolom nincs is gond.
Zita

Szia! valószínűleg szeparációs szorongása van. komolyan hangzik,de ez minden kisbabánál megtörténik. Azt jelenti,ha kimész pl. valahova,ő azt hiszi ilyenkor,hogy soha többé nem jössz vissza,utoljára lát. Játsz vele Kukucs! játékot.
Egyébként valami megfogott. Mi az hogy a konyhába hideg van? Miért? Hány fok van?
mászik egyébként a gyerkőc?

Nekem jarokaba volt a gyerkoc, vegyel neki, akar hasznaltan is. Igaz, hogy abbol is kiakar jonni egy ido utan, de megis nincs veszelyben, hiszen onnan nem tud kimaszni. Halos volt nekem, es onnan figyelt engemet.
Amikor 1 evesen elindult, akkor is ment meg a jarokaba, nemcsak akkor amikor maszott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!