Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért sír ennyit mostanában az...

Mért sír ennyit mostanában az 1hónapos babám?

Figyelt kérdés

1-2 hete csinálja ezt.előtte evett 1-2-3óránként,de inkább 2-3óránként,majd aludt békésen vagy nézelődött.

Most ilyen nincs,evés után megnyugszik ugyan,de 10 perc múlva már megint sírdogál,hadonászik.Ha kézbe veszem az se jó neki,a ringatás egy darabig megnyugtatja.Nappal így már alig alszik csak ha leviszem sétálni,mert ott a babakocsiban friss levegőn jókat alszik.

2011. márc. 11. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem hasfájós a babád? Akkor szoktak ilyeneket csinálni. A sírás, hadonászás, nyugtalanság erre utal.

az én kislányom is 1 hónapos és ugyan ilyen, bár ő már 1 hetes kora óta hasfájós. Nálunk tuti a hasfájás okozza ezt, orvosnál is voltunk vele.

2011. márc. 11. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem is a hasija lesz az oka...
2011. márc. 11. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:

igen, fáj a pocakja, masszírozd neki, tornáztasd a lábait(bicigliztetés).Ha nem hason alszik, rakd hasra, úgy enyhül általában.

Ha ez sem segít, akkor édesköménytea, vagy infacol, espumisan stb.

2011. márc. 11. 10:46
 4/11 A kérdező kommentje:
de valószínű nem a hasa fáj,mert mindig kifeszíti magát.akkor is fájhat a hasa?ha hasra fektetem azt még jobban utálja
2011. márc. 11. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló a helyzet, bár ha ölbe veszem azért legtöbbször megnyugszik, ott is sokszor csak cumival. Valószínűleg fájhat a hasa, pl. ha sokat evett, vagy valamit nem szeret a hasija. Nálunk a tejelválasztó teától készült ki. Másik oka, hogy esetleg szeret veled lenni, és azt követeli. :)

Hasra én nem fektetném még hasfájósság esetén sem, az újabb vizsgálatok alapján nem szabad hasra fektetni, max. picit oldalra, de úgysem alhat el. Alváskor a háton fekvés javasolt. Nézzetek utána! bár a büfizésnél engem is picit aggaszt, hogy mi van, ha feljön a tej.

2011. márc. 11. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:
igen, akkor is kifeszíti magát!
2011. márc. 11. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:

ja, hát ezek a legújabb kimutatások mindig nagyon jók" :-)), általában valami nagyon nagy ember szokta megírni, aki ül egy hosszú íróasztal mögött, és még gyereket is csak az út túloldalán látott!

De valamiért kell kapnia a fizetését! Nem?

2011. márc. 11. 11:12
 8/11 A kérdező kommentje:
a cumi őt is meg szokta nyugtatni,de rontja a szopási technikáját,mert nem szív ki annyit ha sokat kap cumit.d olyan is volt már, hogy cumival a szájában sírt!kapott már mecsek babyt is,de nem nyugodott meg tőle,csak addig volt jó amíg a szájába volt a cumisüveg.
2011. márc. 11. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:

első vagyok!

A leírtak alapján egészen biztos, hogy hasfájós a picid! Ez 100% olyan, mintha az én kislányomról írnál, ugyan ezeket csinálja. Nálunk is a tejelválasztó tea okozta a legnagyobb bajt, illetve minden amiben édeskömény volt! a mecsek baby tea is kikészítette szegénykémet.

Mi már szinte mindent kipróbáltunk, az infacol nem vált be, most homeopátiás bogyót szed. Jövő héttől meg kapja az angol vizet, azt 1 hónapos kortól lehet adni, nagyon sokan dícsérik, remélem nekünk is segít. Illetve szélcsövet is használunk, amikor nagyon szenved akkor segít neki, hogy kijöjjenek a pukik.

Az én kislányom pl. azt is nagyon szereti, ha ilyenkor kibontom a pelenkából és hagyom szabadon kapálózni.

Tapasztald ki, hogy mi jó a te babádnak!

2011. márc. 11. 11:44
 10/11 A kérdező kommentje:

a tejelválasztást serkentő teákat már az elejétől iszom,és akkor még nem voltak ilyen gondok.nem tudom, hogy mitől fájhat a hasa,tudtommal nem eszek semmi olyat,ami úgymond tiltólistán van abból keveset eszek.

Egyébként az nem baj ha szinte egész nap fenn van,alig pár órákat alszik?

Múlt éjszaka 6 órát aludt ugyan,de ez nincs mindig így.

Nem arról van szó, hogy végigbömböli a napot,de nagyon sokat hadonászik,kapkod,szapora a légzése,nyöszörög,majd végül ez átcsap sírásba amíg nem kap cumit vagy cicit.

2011. márc. 11. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!