Mi az a buki?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 22:29
1/4 A kérdező kommentje:
mikor olvasom a kérdéseket ezeket írjátok bele. büfögés lenne??
2008. dec. 28. 22:30
2/4 anonim 

válasza:

sztem bukás...mikor szopi v kajci után visszajön a megevett dolog egy része...nem hányás!!
3/4 A kérdező kommentje:
nincs még gyerekem úgyh ilyenekbe nem vagyok jártas, azért kérdeztem, köszi a választ
2008. dec. 28. 22:37
4/4 anonim 

válasza:

szió!
szoptatás alatt érdemes lesz majd a válladra teríteni egy textilpelenkat, ugyanis a baba neha picit hirtelen eszik, sokat, és utana "visszabukja" a maradekot (bukás roviditve a buki). Teljesen normális jelenség, semmi gond nincs vele :)
nekem sincs babam meg, csak a pocakomban, de mar az első honapokban kiderult, hogy lesz ilyen, mert többek közt ezert is erdemes textilpelenkát venni, akkor is ha eldobhatót hasznalsz, mert ilyen "univerzalis" dolog, erre is jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!