Mi az a buki?

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 22:29
 1/4 A kérdező kommentje:
mikor olvasom a kérdéseket ezeket írjátok bele. büfögés lenne??
2008. dec. 28. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem bukás...mikor szopi v kajci után visszajön a megevett dolog egy része...nem hányás!!
2008. dec. 28. 22:32
 3/4 A kérdező kommentje:
nincs még gyerekem úgyh ilyenekbe nem vagyok jártas, azért kérdeztem, köszi a választ
2008. dec. 28. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szió!

szoptatás alatt érdemes lesz majd a válladra teríteni egy textilpelenkat, ugyanis a baba neha picit hirtelen eszik, sokat, és utana "visszabukja" a maradekot (bukás roviditve a buki). Teljesen normális jelenség, semmi gond nincs vele :)

nekem sincs babam meg, csak a pocakomban, de mar az első honapokban kiderult, hogy lesz ilyen, mert többek közt ezert is erdemes textilpelenkát venni, akkor is ha eldobhatót hasznalsz, mert ilyen "univerzalis" dolog, erre is jó.

2008. dec. 28. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!