Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumisüveg fertötlenítő mennyir...

Cumisüveg fertötlenítő mennyire fontos?

Figyelt kérdés

Van még pár dolog amit be kell szereznünk a baba születése előtt, és láttam hogy ez a fertőtlenítő gép vagy micsoda is létezik (előtte nem hallottam róla).

Ez mennyire fontos, ill. Ti hogy tisztítjátok a cumisüvegeket?

2023. ápr. 3. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem is biztos, hogy egyàltalan kell mejd cumisüveg, nemhogy sterilizàló. Kifőzèssem, mikròban simàn lehet fertőtlenìteni.

Èn mèg cumisûveget sem vettem előre, szerencsère nem is kellett soha.

2023. ápr. 3. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi rosszat írtam? #2
2023. ápr. 3. 15:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, én is így valahogy gondoltam. :-)
2023. ápr. 3. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia, én vettem, mert akciós volt, de eredetileg mikrosat akartam csak. Utólag én nagyon örülök, hogy vettem gépet, 8p alatt steril lesz benne minden. Nem terveztem, hogy tápszert kap, de arra is szükség van, ráadásul csak bimbovedovel tudok szoptatni, azokat is sterilizálni kell. Így egyszerre mindent beteszek, de persze ezt mikroban is lehet. Viszont nekem így kényelmesebb sokkal, magatol leall es sterilen tart, így este nem kell megvarnom a mikrot vagy a forralt vizet, de nyilván nélküle is megleszel. :)
2023. ápr. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!