Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cumisüveg fertötlenítő mennyir...

Cumisüveg fertötlenítő mennyire fontos?

Figyelt kérdés

Van még pár dolog amit be kell szereznünk a baba születése előtt, és láttam hogy ez a fertőtlenítő gép vagy micsoda is létezik (előtte nem hallottam róla).

Ez mennyire fontos, ill. Ti hogy tisztítjátok a cumisüvegeket?

2023. ápr. 3. 13:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Elmosogatom. A fejet rendszeresen cserélem. Pár naponta gőzölök rajta egyet a mikróban, vagy néha kifőzöm.

Nem veszek ugyanezért meg egy tizenezres gépet, hiszen pár perc az egész.

2023. ápr. 3. 13:10
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Ha cumisüvegezni akarsz, akkor a fertőtlenítés elég fontos, főleg amíg pici a baba. Vagyis hát... Nem teljesen igaz, mert egy csomóan egyáltalán nem fertőtlenítenek és nem lesz baja a babájuknak, de akkor úgy fogalmazok, hogy a hivatalos álláspont szerint erősen ajánlott. :) Én sterilizáló zacskót használtam, szerintem ár-érték arányban az éri meg legjobban, ezek a sterilizáló gépek túl drágák, a sterilizáló folyadék túl lassú és macerás.
2023. ápr. 3. 13:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elején kifőztem simán, pár hónap után azt sem. Simán elmosogatom, ennyi. Arra figyeltem, hogy néhány cumisüvegen vannak trükkös helyet, zugok, amikben megülhet a trutyi, de szépen kiszedhető az is.
2023. ápr. 3. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem, mert szerintem felesleges. Maradtunk a hagyományos kifőzős sterilizálásnál. Heti 1-2 alkalommal. Illetve amit használunk Mam anti colic cumisüveg egyszerű lépésben átszerelhető önsterilizáláshoz. Mikrohullámú sütőben bármikor fertőtleníthető.
2023. ápr. 3. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mikrós cumisüveg sterilizálóm volt, teljesen bevált, 2 gyerekkel használtam, ameddig el nem kezdtek forogni, kúszni. Naponta egyszer fertőtlenítettem a cumisüvegeket, mellszívót benne.
2023. ápr. 3. 13:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyáltalán nem is fogsz cumisüveget használni. Ha nem fogsz szoptatni és teljes tápszeres lesz és úgy gondolod szeretnél olyan sterilizálót akkor veszel. Előre felesleges beruházni rá.
2023. ápr. 3. 13:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapból olyan a cumisüvegem,hogy tudom a mikróban sterilizálni, minden evés után elmosom és beteszem a mikróba, aztán lefordítva tárolom, a cumis részre ráteszem a tetejét.
2023. ápr. 3. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikrósat használtunk.

Cumisüvegeket de mellszívó egyes részeit is kell eleinte, de főzheted is, van a mikrós verzió, még sterilizáló folyadék is kapható. Az elektromos sterilizálónak én még mem fedeztem fel az értelmét, szerintem feleslegesen drága ahhoz képest, hogy lehet 2 hétig vennéd csak hasznát, mert mondjuk fejsz és tovább nem kell. - vagy nem is használod majd egyáltalán.

2023. ápr. 3. 13:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. egy fazék kell amiben kifőzöd. Mindenfélét rád akarnak majd sózni, ez teljesen felesleges.
2023. ápr. 3. 13:46
 10/14 NTBS ***** válasza:
100%
Teljesen feleslegesnek tartom.
2023. ápr. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!