Amelyik anyukának fél-vagy 1 óránként kel hosszú ideig a gyereke, annak később lesznek egészségügyi problémái a kialvatlanság miatt?
Sajnos már olvastam egy pár anyukától, hogy 1 óránként kel a babája, és hogy így nem lehet élvezni az anyaságot, meg teljesen kivannak, 3 óránál nem alszanak többet, stb.
Ez nem teszi tönkre az ember életét?

Nekem első gyermekem másfél éves koráig max 2 óránként kelt...nem volt segítségem,gondoltam hát más is éjszakázik a gyermekével, miért panaszkodjak, miért kérjek segítséget
Az lett a vége,hogy egy szombati nap reggelén felkeltem, nagyon rosszul voltam. Szerencsére a férjem itthon volt, a kórházban tértem észhez
Idegösszeroppanást kaptam. 10 napig voltam bent...
A lényeg ugye apuka volt otthon vele,és a drága kislányom egyetlen egyszer sem kelt fel éjszaka...ezt ugy gondoljátok el,mikor vasárnap hívott a férjem,kérdezte hogy vagyok? És elújságolja hogy a gyerek egyetlen egyszer sem kelt fel...hát én azt hittem, hogy kiugrok az ablakon
Hazatértem a kórházból,és azóta is alszik
Hogy mi történt,vagy ez csoda nem tudom de tényleg furcsa
#22, uhh az nagyon kemény lehetett akkor.
Viszont itt valaki írta egy előző válaszban, hogy ha egy gyerek 2-3 hónapos korától is ugyanúgy 1-2 óránként kel, ott valami baj lehet..
Hát nem tudom 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!