Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálni szopi előtt...

Hozzátáplálni szopi előtt vagy után kell?

Figyelt kérdés

Tízóraira bevezettem az almát és az őszibarackot. Következő a krumpli lenne, ha jól tudom ez ebédre megy. Na de különböző dolgokat olvastam. Most akkor szoptatás után adjam neki a "főzeléket" délben vagy szoptatás után???

Azt tudom, hogy ha le akarom választani, akkor előtte kell, de le kell-e választanom? Meddig "normális" hogy egy baba csak szopi után kap főzit?

2008. dec. 28. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ez attól függ te mit szeretnél. amúgy javaslom hogy előbb kaja utána szopi. Csak nem kell neki a teljes adagot odaadni. Mármint a főzelékből. Én a tápszerrel csináltam így. És azt tudom javasolni addig szoptasd amíg csak tudod.
2008. dec. 28. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Az én lányom is anyatejes, 8 hónapos és 2 hónapja eszik mást. Először szopcsi után adtam neki, de igazából úgy semmi értelme, mivel jóllakik a tejjel. Ezért utána már előszor adtam a gyümölcsöt vagy főzeléket és mikor befejezte az evést, megkínáltam tejcsivel.

Ne addógj amiatt, hogy le fog szokni a szopcsizásról, mert nekünk 2 hónap alatt sem sikerült. :))))

Nálunk ez vált be, de lehet, hogy nektek is fog működni.

Zita

2008. dec. 28. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
sztem sincs értelme szopi után adni akkor nem kell már neki...sztem amikor köv étkezés következik akkor adj neki újat s elején pótold ki szopicsival utána
2008. dec. 28. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szopi helyett adom. És mindjárt utána nem is szoptatom meg, mert akkor bukik. Legalább egy fél órát várok, és ha kéri, akkor szoptatom meg. Ha nem kéri, nem adok neki cicit. Sokszor már nem kéri, igen hamar jóllakot a főzivel, és kibírja következő szopiig cici nélkül. De vizet mindig adok neki.
2008. dec. 28. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor előbb a rendes kaja és utána szopizunk!

2008. dec. 28. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!