Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól mentetek boltba,...

Mikortól mentetek boltba, bevásárlóközpontba pici babával?

Figyelt kérdés

Kislányom 1 hónapos, eddig csak szabad levegön voltunk sétálni, vásárlást mindig felváltva oldottuk meg a férjemmel.

Én mostmár mennék vele, de az anyám és a védőnő is ellenzi, mert hogy ott a sok ember, meg a klíma sem tiszta.

2023. márc. 31. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

2 hónapos korában vittem először. Azóta is ritkán. Most 11 hónapos. Néha beugrunk ezért-azért, de ő utálja, én meg utálom, hogy utálja, így mindenki idegrendszere nyugodtabb, ha inkább egyedül intézzük a bevásárlásokat. Nem mellesleg nálunk az értelmesebb boltok (pl. Lidl, Aldi) állandóan dugig vannak. Egyedül is utálok ott korzózni, nemhogy gyerekkel. Ebben a vírusos időszakban meg pláne.

10# Nem gondolom, hogy egy pár hónapos baba lemaradna bármiről is, mert kihagyják a nagybevásárlásból. És azt sem, hogy a felfogásom miatt egy nagy táskának gondolom a gyerekem. Én éppen a másik oldalt nem tudom megérteni, aki a plázában cikázik délutánonként a park helyett.

2023. márc. 31. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
10. Miről maradna le egy 1 hónapos? 🤣🤣 Teljesen rendben van, hogy te vitted, de ilyen hülyeséget is ritkán hallok.
2023. márc. 31. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

10-es, légy egész nyugodt, az én kisfiam is nagyon szépen tud segíteni, jönni velünk, ez tök független attól hogy nem vittük az első egy évben ilyen helyre. Lassan 3 lesz, öröm vele boltba (is) menni.

#7 voltam

2023. márc. 31. 16:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Elég vegyesek a válaszok, de köszönöm mindenkinek, átgondoljuk még.
2023. ápr. 1. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Majdnem 2 hónapos a kisfiam, múlt héten voltam vele "platázni".

Én alapból stresszelek ha plázába kell mennem, mindig célirányosan megyek akár ruha kell, akár élelmiszer, de így is leszív egy egy ilyen kirucanás.

De akkor tudatosult bennem, hogy 1 tavaszi cipőm van és az is lyukas, így a kertek alatt elsétáltam vele, kb 40 percet voltunk bent, végig aludt, de délutánra kijött rajta a stressz.

Nyűgős lett, látszólag ok nélkül sirdogált, nehezn aludt el. Neki ez sok volt.

Akkor is ez van amikor 2-3 embernél több jön látogatóba...úgy tűnik ezt tőlem örökölte. Leszívnak az emberek, nem szeretek köztük lenni, nem szeretek beszélgetni velük 1 óránál tovább :)

2023. ápr. 3. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!