Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit van a kezetekben a...

Mennyit van a kezetekben a telefon nap közben pici baba mellett (3-5 hós)?

Figyelt kérdés

2023. márc. 30. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Csak amíg készítek néhány képet, meg telefonálok párat.
2023. márc. 30. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Alvasidoben azon olvasok konyvet, ugyh eleg sokat.
2023. márc. 30. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem sokat, nincs időm rá.

Este amikor alszik válaszolok az üzenetekre. Nyilván ha valamit el kell intéznem rajta akkor elintézem de ennyi.

2023. márc. 30. 21:54
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sokat volt. Amikor aludt kB végig.
2023. márc. 30. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Sokat volt anno. Így van rengeteg képem és videóm róla, egyáltalán nem bánom. Most már 3 éves, mai napig mindig ott van nálam a telefon, de nem szoktam játékidőben nézegetni, de csomószor mondom hogy ezt lefényképezem a mamának, vagy csináld még egyszer, levideózom. Ezt szereti. Soha, egyszer sem akarta még elvenni, hogy használja, vagy játsszon rajta. Szerintem ő csak annyit tud hogy ezzel lehet fényképezni, illetve ezen szoktunk videochatelni a mamáékkal. Neki is van egy "játék" telefon (a legelső okostelefonom akksi nélkül), azon szokott "fényképezni", "videochatelni".
2023. márc. 30. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Ja, még 5-ös vagyok: amíg éjjel-nappal szoptattam, a telefonon ment a netflix, ez tartotta bennem a lelket. :D
2023. márc. 30. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Az elso par honapban kb. ejjel nappal szoptattam , ugyhogy megneztem vagy 25 sorozatot.

Kepet nagyon sokat csinaltam mindig is, minden naprol van kepe az eddigi eletben. Ezt ha egyszer lesz idom elo akarom hivatni majd, es albumba rakni, legalabbis az elso 365 napot.

Aztan ahogy nott mar sok idom nem volt,mert jartunk babaklubba, babauszasra, baratnokhoz, vagy csak a varosba, par orat minden nap oda voltunk. Alvasidoben meg fozes, ilyesmik.

2023. márc. 30. 23:17
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Inkàbb 3 hònapos kora előtt telefonoztam rengeteget. A maratoni szoptatàsok alatt halàlra untam volna magam, ha nem pötyögtem volna valamin. Koran indult a mozgàsfejlődèse a babàmnak, onnantòl több volt az aktìv babàzàs, de szoptatas közben akkor is a telefont nyomtam.
2023. márc. 30. 23:36
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Szintén szoptatás közben kellett, hogy ébren tudjak maradni, meg ekkor volt időm tanulni. Máskor nem nyomkodtam.
2023. márc. 31. 05:03
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Az első 3 hónapban jó sokat, szoptatások alatt,rajtam alvásnál,fényképezés,videózás miatt vagy olvastam. Most 3 hónapos igyekszem tudatosan kevesebbet használni és főként csak gényképezésre,videózásra van melletten.
2023. márc. 31. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!