Mit csináljak? 2,5hós fiam 2hete csak laevolac-kal tud kakilni.
Figyelt kérdés
4nap után mindig adnom kell neki 5ml-t,mert már annyira görcsöl,és csak azzal tud kakálni.Már próbáltam neki egy pici gyümilevet is adni(frissen lereszelt)védőnő tanácsára,de az se segített.Se lázmérő,se szélcső,se kamillatea,se ha én eszek olyat...semmi.A doki mondta a glicerines kúpot,de párom elment a gyógyszertárba,és azt mondták neki hogy 3éves kor alatt az nem adható.Mondjuk nemis nagyon szeretnék neki adni,mert nehogy rászokjon,mivel már erre a leavolacra is úgynézki rászokott,mert csak ezzel tud kakilni.Meddig normális dolog ez hogy magától nemtud?Csak anyatejes.Már kezdek aggódni...volt másnál is ilyen?Tudott utána magától?2010. okt. 7. 18:49
1/3 anonim válasza:
Nekünk 10 nap volt a rekord. Én tornásztattam, meg maszíroztam a hasát. Attól nagyokat pukizott, és megkönnyebbült. Az nem baj, ha nem kakil minden nap, mert azt jelenti, hogy 100 %-ban felhasználja az anyatejet. A puki elég. Nálunk így alakult:
- újszülött korban minden pelusban.
- 2-4 hónapos korban heti 1.
- 5 hónapos kortól 3 naponta egy.
- 6 hónapos kortól a hozzátáplálás kezdetétől napi 3-4. Szóval fog tudni magától, ha majd eszik gyümölcsöt.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is próbáld tornáztatni, és segíteni a pukinak távozni, mint egyfolytában adni a laevolac-ot.
Ha nincs kaki, az nem baj, anyatejes babánál már volt 14 nap kaki nélkül is, elég extrém, de az sem utalt gondra.
3/3 A kérdező kommentje:
mindig tornáztatom mert aúgyis hasfájós,a puki is elég keservesen jön ki,de van mikor alszik,és közbe nagyokat durrant.6nap volt a max amit vártam hogy legyen kaki,de akkor azt mondtam elég,se nappalunk se éjjelünk nemvolt,annyira szenvedett szegény,így többször nem várok 4napnál többet,nem hagyom szenvedni.Miután kikakilja magát,úgy vigyorog,szemmel láthatóan megkönnyebbül olyankor.
2010. okt. 7. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!