Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány pizsamát vegyek a babának?

Hány pizsamát vegyek a babának?

Figyelt kérdés

Már majdnem minden megvan neki, de csak 3 db 56-os pizsamája van, 62-es meg még nincs is egyáltalán. Tapasztalat alapján mennyi kell?

Én gondoltam hogy veszek még 4-5 darabot, az sok? Bocsi, első baba lesz :))

2023. márc. 28. 10:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk nem isvolt pizsije totyogós koráig, csak hálózsák :)
2023. márc. 28. 10:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell több. Ha jól emlékszem nem is volt pizsamában ilyen kicsi korában. A rugi és a body jó éjszakára és nappal is abban volt. Utána amikor elkezdett mászni olyan 7 hónaposan, akkor már nem volt kényelmes, hogy rugiban legyen. Innentől vettem pizsamat, illetve éjszakára jó volt a rugi is, amíg ki nem nőtte. Nyáron egy bodyban aludt és vettem pamut nyári hálózsákot, abból kellett több méret.
2023. márc. 28. 10:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem használunk pizsit csak egy vékony hálózsákot kap éjjelre.

A ruha szettjeit meg fürdetés után cserélem.

2023. márc. 28. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a rugit használtam /használom pizsamának hálózsákkal, a rugiból egy 8-10 van méreteknként.
2023. márc. 28. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos kislányom rugiban alszik és hálózsákban a kezdetek óta. Rugiból (mi csak éjszakára használjuk) 3-4 db forog állandóan, hálózsákból pedig 2 van, mindig a szezonnak megfelelő. Felesleges többet venni, csak sajnálja az ember, hogy alig volt a gyereken és már ki is nőtte.
2023. márc. 28. 11:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, úgy látszik elég hasonló mindenkinél, én meg csak túlparáztam ezt a témát. Hagyom most ennyiben, aztán meglátjuk mit mutat a tapasztalat :D
2023. márc. 28. 11:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk rugi a pizsama, ha indokolt, kap hálózsákot rá. Eleinte minden nap cseréltem, akkor volt 8-10 db, most már nincsenek balesetek, 2-3 alkalom után kap újat, így 5-6 db elég.
2023. márc. 28. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ruggi volt amíg nem lett szobatiszta, 4 éves még mindig van neki, jó már egybe pizsi a neve de ugyan az.
2023. márc. 28. 12:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Rugit adok rá pizsamának, most kezdi kinőni az 56-ost. Amúgy 3 db van, meg egy 62-es két részes, az is jó rá, azt is szeretem éjszakára.
2023. márc. 28. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Body+rugit használtunk éjjel-nappal, nem volt külön pizsója. Ha baja lett a ruhának, cseréltem, ha aznap volt cserélve, akkor fürdés után visszaadtam ugyanazt.
2023. márc. 28. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!