Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Testvéreknek hasonló név....

Testvéreknek hasonló név. Mennyire lehet zavaró számukra?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekünk egy név, ami hasonlít a nagyobbik gyerek nevéhez. Ha nem hasonlítana, egyértelműen így neveznénk el a babát, így azonban kérdéses mennyire jó ötlet.

Szerintetek mennyire lehet zavaró testvéreknek a mindennapokban ha nagyon hasonlít a nevük?

2023. márc. 26. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tök külőnböző a nevük, így is keverem

Tuti nem adnék hasonlót.

Ikrek lesznek most

Nekik sem

2023. márc. 27. 08:29
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Én se adnék hasonlót.

Fiam ovis csoportjába járt egy ikerpár, Dóra és Nóra volt a nevük. Hát nem tudom, nekem az volt az első gondolatom, hogy szerencsétleneket fél életükben össze fogja keverni mindenki, mert hát ugyanúgy néznek ki, és akkor még azzal is "rásegítenek" erre, hogy 1 betű különbség van a neveik között... Ugyanígy (nem iker)tesóknak se adnék hasonló neveket.

2023. márc. 27. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A két nagy között 2 év a korkülönbség, nekik különböző a nevük, ők Ármin és Nimród. Sokan keverték őket, főleg az idősebbek. A két kicsi Marcell és Bercel, őket is keverik időnként, de úgy veszem észre hogy nem zavaró számukra
2023. márc. 27. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Attól is függ mennyire hasonló...

Ikreknek biztos nem adnék olyat ami hasonlít, de testvéreknél nem biztos, hogy annyira zavaró.

2023. márc. 27. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!