Hogyan tudok védekezni, hogy mégegyszer ilyen ne forduljon elő?
Nem azért mondom, de ennyi őrült lepontozó nőt ritkán látni együtt.
Ugye szerintetek a férfiak csak rosszak lehetnek?
Meg amit egy nő tud, azt kapásból tudni kell egy férfinak is? Véletlenül se lehet olyan, hogy alkatilag mások?
Hát pedig ha életben akarja tartani akkor tudnia kellene...
Nyáron nem kell sok idő hogy megtörténjen a baj
Rakj be plusz tükröt a szélvédőre, amiben menet közben is látni fogod az arcukat.
Csináltass róluk autós matricát, amit a volánajtó külső/belső kilincsére ragasztasz.
Tegyél egy óriási kulcstartót róluk / rájuk emlékeztető dologgal kapcsolatban a slusszkulcsra.
Szerintem meg nem mindegy.
Egy férfi alapból EGY dologra tud koncentrálni, ez pedig most a kiszállás volt az autóból, utána pedig az úti célja.
Ezen lehet változtatni - de azt MEG KELL TANULNIA. Nem jön magától, mint egy nőnél, akit ráadásul egy csomó hormon is segít ebben ilyenkor.
Megint csak azt látom, hogy a helyett, hogy megoldást keresnél, azon van a hangsúly, hogyan lehet szénné alázni.
Muszáj ezt?
Hát ha a férjem ilyet csinált volna, én azzal a lendülettel elvaltam volna.
A gyereke baszki.
Pont leszarom, hogy máshol járt az esze, hogy 1 dologra koncentrál, hogy más a testalkata (🤦♀️)... erre szamomra nincsen mentség.
A gyerekem/gyerekünk élete a tét.
Ne vicceljünk már, meg csináljunk úgy, mintha ez normális dolog lenne.
Nem azt mondtam, hogy normális.
Azt mondtam, hogy MEG KELL TANULNIA.
Ennyire k...egyetlenül nehéz ezt megérteni?
Állítólag a nőknek van empátiája!
A kérdező azt szeretné tudni, hogy MIT tegyen azért, hogy ilyen ne legyen többet, és az itteni nők 90%-a erre kb. azt válaszolja, hogy legyen öngyilkos azért, mert ez egyáltalán előfordulhatott!
Szerintetek ez a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!