Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az összes Huggies popsitörlőne...

Az összes Huggies popsitörlőnek sárgadinnye szaga van?

Figyelt kérdés

7 hetes a kislányom, próbálgatjuk a popsitörlőket és eddig abszolút a Huggies a legjobb, de a szagát nem tudom elviselni. Megvettem egy 4-es csomagot a zöld Aloesból, de elajándékoztam, mert bár tökéletesen tisztít, a szaga szörnyű. A többi is ilyen? Láttam, hogy van belőle többféle, de feleslegesen nem veszem meg. Nem is értem hogy jut eszébe bárkinek is étel illatú popsitörlőt, WC illatosítót gyártani. Ráadásul sárgadinnyéset...

Esetleg tudnátok még másik ilyen papír hatású popsitörlőt ajánlani?

2010. okt. 7. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Huggiest szeretem, nekünk is zöld van most, de szerintem nem sárgadinnyés a szaga, nekem tetszik, bár túl intenzív. A drapp csomagolású newborn teljesen illatmentes, a rózsaszín csomisnak nagyon enyhe illata van. Nálam a drapp a nyerő, legközelebb biztos olyat veszek.
2010. okt. 7. 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kipróbálom a drappot.
2010. okt. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!