Hasznos a sárgadinnye? Adható 8 hónapos babának?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 19:13
1/9 anonim válasza:
Én úgy hallottam,még nem szabad adni,én sem adom,pedig 1 éves.A sárgabarack,cseresznye,sárgadinnye nyersen nem jó,megfájdul a hasa.
2/9 anonim válasza:
A táblázatok 8 hónapos kortól már írják, hogy adható.Az én babám most lett 10 hónapos.Adtam neki már többször és semmi baja nincs tőle.
Szerintem nyugodtan adhatod.
3/9 anonim válasza:
én sehol nem hallottam, hogy ezeket ne szabadna. Én is adom 9 hónapos korától. Szereti és semmi baja.
4/9 anonim válasza:
Igen, hasznos.
8hónapos kortól ajánlják, lányom 7,5 hónaposan ette apukájával a múlt évben, azóta is nagyon szereti.
5/9 anonim válasza:
Bár nem köztudott, de a sárgadinnye, görögdinnye, uborka rokonságban van a parlagfűvel, ezért ha van a családban allergiás, főleg parlagfüves, akkor két éves kor alatt nem ajánlott.
6/9 anonim válasza:
Utolsóhoz tenném hozzá:Kersztellargiát okoznak.
7/9 anonim válasza:
Köszönöm, hoyg végre valaki megerősített, mert eddig mindenki lehülyézett, akinek mondtam, hogy miért nem kap ezekből a lánykám. Az apja parlagfüves, ő maga tejfehérje allergiás.
8/9 anonim válasza:
Mi járunk rendszeresen gasztroenteorológushoz, mert laktózintollerancia áll fent a babámnál, apa pedig parlagfűre allergiás.Beszéltünk vele a keresztallergiáról, de nem mondta, hogy tilos a dinnye.Nem mondom, hogy nem így van.Lehet...A babámnak nincs tőle baja.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi, nálunk a férjem parlagfű allergiás, én is hallottam, hogy így neki nem ajánlott a dinnye, pedig eszi, és nem jön ki jobban az allergiája, a dinnyétől sincs baja. Végülis megpróbáltuk a kisfiamnál is a dinnyét, de nem jött ki allergia, nem lett pöttyös, bár csak keveset kapott egy kis almával, ízlett neki. Mégegyszer köszi a válaszokat.
2010. júl. 27. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!