Egy 11 hónapos babánál lehetnek aztizmus jelei? Ha igen akkor mi?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 17:01
1/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai 11 hónapos babánál bármilyen "tünetre" ráfogni, hogy nem normális.
2/11 anonim válasza:
Az autizmusnál a legtöbb tünet másfél éves korban kezd megnyilvánulni.
3/11 anonim válasza:
Kb minden tünet megvan 11 hónaposan..
Az autisztikus tünetek ilyenkor általánosak..
Ha nem épülnek le később, akkor van gond.
4/11 anonim válasza:
Nem hallgat a nevere, nem mutogat, nem erdeklik a jatekok sem a gyerekek, megkesett mozgasfejlodes, nem tart szemkontaktust, nem erti a beszedet, nem tudja mi mire valo pl adsz neki fesut a kezebe es nem kezd el vele fesulkodni, nem tapsol,nem integet nem utanoz semmit,
5/11 anonim válasza:
Nem rág, nem fogad el darabos etelt, csak egy ket fajta kajat eszik meg.
6/11 anonim válasza:
1.5-2 eves korba lesznek markansabbak a tünetek. Ami 11 honaposan meg bele fer az 2 eves korban mar nem biztos :)
Illetve a babak sok furcsa szokassal rendelkezhetnek 1 evesen ami aztan szep lassan ki marad. Ha erösödnek a tünetek es vissza a marad a fejlödesben akkor erdemes szakembert fel keresni
7/11 anonim válasza:
4es és 5ös válasz hiába van lepontozva, pontosan ezek a tünetek miatt vittük orvoshoz akkor 12 honaposan a fiamat, 15 honaposan már volt elődiagnózis, 20 honaposan pszichiáter által adott hivatalos kód. Szóval, ha ezek vannak 11 honaposan, akkor el kell kezdeni a kivizsgálást, hallás, neurológus, kromoszóma vizsgálat majd pszichiáter a sorrend, országosan dr Bükki a legjobb, ha adhatok tippet.
8/11 anonim válasza:
4,5 os vagyok, tapasztalatbol irtam ha ezek a tunetek jelen vannak ott valami van !!! Igen nem biztos h autizmus, de nem is kizárt !!!
9/11 anonim válasza:
Én is lepontoztam a 4-es, 5-ös válaszolót. Diagnosztizált autista vagyok. Szinte alig igaz rám valami abból, amit felsorolt. Nem elavult tankönyvek, netes oldalak alapján kell jeleket keresni. Főleg nem egy ilyen kicsi gyereknél. A harmadik dolog pedig, hogy nem értem miért az autizmustól kell fosni ennyire. Sokkal durvább rendellenességei is lehetnek egy gyereknek.
10/11 anonim válasza:
9 es amiket leirtam azok 11 honapos gyerekre jellemzok, te most miert keresed magadon ezeket a tuneteket ? Ennyi idos vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!